PONOSNA MAMA

Maja Šuput ima razloga za slavlje, a ponovno je pokazala i da ima veliko srce

Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram/ majasuput
Foto: Instagram/ majasuput
Foto: Instagram/ majasuput
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Maja Šuput
Foto: Instagram
Maja Šuput
Foto: Instagram
Maja Šuput
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Šibenik: Maja Šuput na panel diskusiji o važnosti glazbe za uspjeh u ugostiteljstvu na 32. Kongresu HOK-a
Foto: Instagram
Maja Šuput
17.12.2021.
u 13:21
"Bloom danas slavi 9 mjeseci. Najsretnijih i najljepših devet proslavit ćemo ponovno darivanjem robice koju je prerastao. Kao i svaki put do sada nadamo se da će otići u ruke bebe kojoj zaista treba (size od 6-9 mj). Taman da nekom uljepšamo Božić, pišite do ponedjeljka pa šaljemo dobitniku. Šaljemo i najslađe puse i idemo slaviti, a vi pišite tko želi i kome treba", napisala je Maja
Pogledaj originalni članak

U domu pjevačice Maje Šuput (42) se slavi, budući da njen sin Bloom danas ima devet mjeseci. Maja je objavila nove fotografije preslatkog sina, ali i pokazala veliko srce, napisavši u objavi kako će darovati njegovu robicu.

"Bloom danas slavi 9 mjeseci. Najsretnijih i najljepših devet proslavit ćemo ponovno darivanjem robice koju je prerastao. Kao i svaki put do sada nadamo se da će otići u ruke bebe kojoj zaista treba (size od 6-9 mj). Taman da nekom uljepšamo Božić, pišite do ponedjeljka pa šaljemo dobitniku. Šaljemo i najslađe puse i idemo slaviti, a vi pišite tko želi i kome treba", napisala je Maja. 

 

Pjevačica je nedavno za Story rekla kako su protekli mjeseci bili najzabavniji u njenu životu.

– Iako, zaista sam vodila jedan turbulentan, izrazito aktivan i nevjerojatno zabavan život, ali ovo je druga vrsta emocije i zabave i avanture. Nevjerojatno, zaista. Bloom je toliko zabavan, toliko dobro dijete i zahvalno stvorenje da je s njim baš svaki dan komedija i uživancija – rekla je Maja. 

Otkrila je da ju je uplašila situacija kad je bila trudna i kad su svi mediji pratili svaki njezin korak.  

– Zaista, nikad nisam vidjela da je netko nekome pratio trudnoću do te mjere kao mediji meni. S jedne strane ti je drago jer očigledno to publika želi čitati i nekako su svi bili nevjerojatno optimistični i slali dobre poruke. S druge strane me prepalo: "Pa je li moguće da rađam dijete državi, a ne sebi?" – upitala se Maja i dodala kako se ne boji za Blooma jer oni paze na njega. 

– Na kraju dana ne moraš biti dijete poznatih roditelja da doživiš neki bullying, u školi ili, ne znam, u parkiću. Slušam o tome svaki dan. Nadam se da neće biti nekakvih problema, pogotovo zato što je on dijete koje je od prvog dana bilo u medijima – rekla je.  Priznala je da je dobivala negativne komentare ispod svojih fotografija ili pak ispod onih zajedničkih sa suprugom.  

– Moj je profil otvoren pa može zaista svaka – pod navodnim znacima – budala napisati što god hoće. To može biti netko tko me ne voli, naravno većina me ne poznaje, klinci i tako dalje. To rade non-stop svakome, većina njih uopće nema prave profile i guštaju u tome da pišu odvratne stvari – kazala je. No, kada je u pitanju Bloom, kaže da više ne dobiva takve komentare jer sve riješi blokiranjem. 

– Ako je to Instagram, kad je baš ružan komentar, pogrdan, neugodan, uvredljiv – nekad, kad sam bila mlađa, to sam brisala –tada jednostavno blokiram ljude i ne dam da mi ikada više mogu nešto napisati, osim ako ne otvore novi profil pa ih opet blokiram. Ne dopuštam na tom mojem profilu, gdje te ja puštam u svoj život i zaista ulažem puno u tu svoju priču, da ti dođeš kao da sam te pustila u kuću pa me vrijeđaš. Pa zašto bih ti ja to dopustila? – rekla je Maja. 

VIDEO: Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar HighHopes
HighHopes
14:11 17.12.2021.

Jao nije valjda da slavite mjesecdan, kako je to bilo iritantno slušati od jedne osobe nekada davno...uh Dosadni ste s tom Šuputicom koja baš nikada nema zatvorena usta kao i onaj njen modni mačor!

DR
Dragicina
14:51 17.12.2021.

Otkačite više j……. Vas Maja

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:00 17.12.2021.

Bloom!? Gotov je kad krene u školu.