Nova sezona

Mama i kći traže srodnu dušu u showu 'Ljubav je na selu'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
05.02.2019.
u 10:46
Ana-Paula Bogdanović i Senka Stanić prijavile su se u desetu sezonu ovog popularnog showa.
Pogledaj originalni članak

Prije nego što odaberu tri djevojke koje žele bolje upoznati i povesti na svoje imanje, farmeri iz jubilarne desete sezone showa "Ljubav je na selu" upoznali su i svoju zlatnu djevojku. Show gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL televiziji. 

Voditeljica showa Marijana Batinić objasnila je kako će produkcija odabrati djevojku za koju misle da bi bila idealna za farmera, barem na papiru, pišu RTL

Zlatna djevojka ne prolazi prvi eliminacijski krug i tako povećava šanse za prolazak dalje. Svaka koju prozovem naći će se naslijepo sa svojim farmerom i neko vrijeme se pritajiti – objasnila im je Marijana. 

Tako je produkcija odlučila da je zlatna djevojka Borisa Kolesarića 20-godišnja Karlovčanka Ana-Paula Bogdanović. 

Po struci je kozmetičarka, a slobodno vrijeme provodi u šetnji, a voli i fotografirati i vježbati. Kaže da joj je dosadašnje ljubavno iskustvo bilo očajno te da uvijek naleti na krive dečke. Prijavila se na nagovor mame. Po prirodi je romantična, za sebe kaže da je dobra, poštena, zabavna i duhovita, a mane su joj nestrpljivost, neodlučnost i tvrdoglavost. Voljela bi da je dečko iznenadi putovanjem.

Zanimljivo je da se u show, ali za drugog farmera, prijavila i njena mama Senka Stanić.

Zlatna djevojka Dragana Ljiljaka 27-godišnjakinja je iz Karlovca. Radi kao operater u automat-klubu, a sebe opisuje kao društvenu i radoznalu. U životu želi obitelj, djecu i psa, bogatstvo joj nije važno jer je sve što želi jest – ljubav.

Zlatna djevojka Jovana Karapandže 22-godišnja je Sanja Kralj iz Zagreba. Studentica je Veterinarskog fakulteta i jako voli životinje pa se u budućnosti vidi s kućom punom pasa i mačaka, no ne voli baš krave, konje i svinje jer ih se boji. Ova studentica već se jednom okušala u emisiji ''Ljubav je na selu''. U osmoj sezoni bila je kod farmera Zorana Antičevića.

Zlatna je djevojka Ljube Bebića Vera Filipović koja ima 63 godine i dolazi iz Jablanovca. Nakon 30 godina braka preminuo joj je suprug, a djeca su odrasla i odselila se. Sada bi voljela pronaći osobu s kojom bi se mogla družiti i možda čak ostvariti ozbiljniji odnos. Vera za sebe kaže da je vrlo vrijedna i radišna, no nema iskustva na farmi pa se boji većine životinja.

Zlatna je djevojka Marka Skelina Rasema Vladetić (63) iz Donjeg Lapca. Vrijedna je i radišna domaćica, po struci kuharica koja se posebno ponosi činjenicom da je uz oca naučila raditi u građevini pa je tako sama sebi sazidala kuću! Bila je u braku 25 godina, no nakon toga nije imala nijednu važniju vezu, a sada je presudila usamljenost.

Zlatna djevojka Željka Bilića jest Jacqueline Kale (49) koja dolazi iz Metlike u Sloveniji. Po struci je prehrambena tehničarka koja se prekvalificirala u maserku, a trenutačno radi poslove domara u školi. Iza sebe ima 25-godišnji brak i dvoje odrasle djece (sina i kćer). Od razvoda, koji je bio prije tri godine, nije bila u vezi, a prijavila se jer joj se svidio Željko pa vjeruje da bi s njim možda mogla ostvariti dublji odnos. 

Pogledajte farmere desete sezone showa "Ljubav je na selu"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZO
zoranos
11:58 05.02.2019.

Ovu sezonu neću gledati više! Sada su počeli kreirati montaže, ubacivati zvukove i to je postalo klasično izrugivanje sa ljudima. Počeli su već u prošloj sezoni kad su se izrugivali onom čovjeku koji se zaljubio u onu pjevačicu - to više nije gledljivo! Postalo je isfurano pa ajmo malo začiniti - izrugivanjem. The end!

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
14:12 05.02.2019.

Stvarno ima svakakvih u toj emisiji, ali mi je najbolje kada se Marijana Batinić pravi da je drugačija od ostalih, kvalitetnija i slično, a svi znaju da je namjestila svome dugogodišnjem dečku dijete. Odjednom mu objavila da je već 2 mjeseca trudna a nije znala. Htjela se silom udati, i da može stavljati na instagram slike vjenčanja i bebe. Poanta je da su sve iste, samo se neke malo bolje znaju praviti, odnosno glumiti.