Na Instagramu

Manekenka koja je navodno nova ljubav Šime Vrsaljka objavila je fotografiju svoje bebe: Mamino

Foto: Instagram
Kaja Vidmar
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram, Darren Staples/NEWSCOM/Pixsell
Foto: Instagram
Kaja Vidmar
Foto: Instagram
Kaja Vidmar
Foto: Instagram
Kaja Vidmar
Foto: Instagram
26.04.2022.
u 20:50
Našeg nogometaša i slovensku manekenku mediji su počeli povezivati krajem veljače, a navodno su se upoznali u Madridu gdje Kaja živi nekoliko godina, a Šime igra za nogometni klub Atletico Madrid.
Pogledaj originalni članak

Slovenska manekenka Kaja Vidmar koja je navodno u vezi s našim nogometnim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom prije nešto više od tjedan dana rodila je svoje prvo dijete. Tada je objavila fotografiju bebe uz koju je stavila emotikon srca i zaključala je komentare ispod te objave na Instagramu, a jučer je objavila jednu fotografiju na Instagram storyju. Na fotografiji je pokazala svoju djevojčicu odjevenu u smeđi dvodijelni komplet i napisala je: Mamino. 

Našeg nogometaša i slovensku manekenku mediji su počeli povezivati krajem veljače, a navodno su se upoznali u Madridu gdje Kaja živi nekoliko godina, a Šime igra za nogometni klub Atletico Madrid. Šime i Kaja na Instagramu se prate oko godinu i pol dana, a zapratio je i njezinu sestru Laru. Kaja je sudjelovala u slovenskoj inačici Plesa sa zvijezdama, a bila je i na naslovnici Cosma te se fotografirala gola na konju za Playboy. Na Instagramu je prati više od 39 tisuća ljudi, a nedavno je dala intervju za 24ur.com u kojem je pričala o tome kako će roditi djevojčicu, a govorila je i o svom partneru, no nije mu otkrila ime. 

Foto: Instagram

- On je moj vitez, o kojemu sam toliko čitala u svim mojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator. Moj privatni život je ljepši nego ikad. To su moji trenuci koje ne dijelim na dnevnoj bazi na Instagramu - ispričala je Kaja. 

VIDEO Svi detalji o uspjehu i propasti Višnje i Zdravka Peveca

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.