pjevala na biciklijadi

Isplivale Severinine fotografije kada je imala samo 19 godina, biste li je prepoznali?

Foto: Instagram
1/22
26.04.2022.
u 17:33

Fotke su nastale u svibnju 1991. na Večernjakovoj biciklijadi na bazenima u Šmidhenu, Sabomor.

Splitska pjevačica, jedna od najpoznatijih u regiji, Severina Vučković prije tek nekoliko dana zagazila je u 50. godinu života, a sada su isplivale njezine fotografije kada je imala tek 19. Iako je bila tek na početku karijere, mnogi kažu da se već tad znalo da će biti zvijezda. Inače, na sceni je prisutna od početka 90-ih. 

26. 5. 1991., Samobor, Hrvatska - mlada pjevacica iz Splita Severina Vuckovic nastupila je u zabavnom programu na Vecernjakovoj biciklijadi na bazenima u Smidhenu. Photo: Sinisa Hancic/HISTORY I/C
Foto: Sinisa Hancic

Fotke su nastale u svibnju 1991. na Večernjakovoj biciklijadi na bazenima u Šmidhenu, Sabomor. Pjevačica je tada imala dugu kosu sa šiškama. 

Na pozornici su joj se pridružili i Ivana Banfić te Mladen Burnać, s kojima je iste godine snimila i pjesmu "Oglasi", a na starim fotografijama nije ih baš lako prepoznati.

26. 5. 1991., Samobor, Hrvatska - mlada pjevacica iz Splita Severina Vuckovic nastupila je s kolegicom Ivanom Banfic i glazbenikom Mladenom Burnacem u zabavnom programu na Vecernjakovoj biciklijadi na bazenima u Smidhenu. Photo: Sinisa Hancic/HISTORY I/C
Foto: Sinisa Hancic

Podsjetimo, Severina je svoj rođendan proslavila u klubu Mint. Proslava koja se održala pod nazivom ''Od sumraka do zore'', te koju su za pjevačicu organizirali prijatelji, bila je zaista impresivna.

Ovaj spektakl nisu željela propustiti brojna poznata imena iz Hrvatske i regije, pa su se tako na popisu uzvanika našli  Marko Tolja, Petar Grašo, Saša Matić, Ana Bekuta, Haris Džinović koji su se popeli na pozornicu i zapjevali. Marko Tolja pjevao je prvi uz bend, a Severina je zaplesala s Nenadom Korkutom. Haris Džinović publiku je digao na noge pjesmom ''Pariške kapije'', a Severina nije propustila zapjevati s kolegom i prijateljem Sašom Matićem. Na rođendan voljene kćeri došla je i njena majka Ana Vučković.

S pjevačicom su okrugli rođendan došli slaviti i Sandi Cenov, Matija Vuica, Boris Novković, Arija Rizvić, Ivica Propadalo, Daria Lorenci Flatz, Tarik i Lejla Filipović, ali i brojni drugi. U jednom trenutku stigla je i velika krokant torta, simbolično, na Svetog Duju. Inače, u Dalmaciji je krokant sv. Duje najpoznatija svadbena torta. 

VIDEO>>Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: "Napravila sam prve korake u sedam godina!"

Ključne riječi

Komentara 4

KA
Kakodane
18:35 26.04.2022.

Ista usta...

DU
Deleted user
18:10 26.04.2022.

Pa ta je stalno po novinama koje joj k

BU
Budni
20:17 26.04.2022.

Mislite da je joj bila manija nego sa 50 ?Ne nije ,jer i moj je sada veći!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije