kraj ljubavi

Maria iz 'Gospodina Savršenog' o prekidu s Misterom turizma: 'Stvar je u meni, sama sebi sam najbitnija'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
25.07.2022.
u 21:00
Maria Horvat sudjelovala je u trećoj sezoni 'Gospodina Savršenog' gdje je pokušala osvojiti srce znanstvenika Tonija Šćulca, a nakon showa otkrila je da u vezi s Misterom turizma Dominikom Tvorekom.
Pogledaj originalni članak

Sudionica posljednje sezone showa 'Gospodin Savršeni' Maria Horvat otkrila je da je prekinula s Misterom turizma Dominikom Tvorekom. Maria je u showu pokušala osvojiti srce znanstvenika Tonija Šćulca, a nakon sudjelovanja u showu otkrila je da je u vezi s Dominikom.  

- Pa ja sam nekako od početka znala da Toni nije taj, to mi je srce govorilo, ja sam to osjetila kad sam čitala zavjete i godinu dana nakon dogodio se Dominik. Nisam znala da će se to dogoditi, ali znala sam iznutra da Toni nije taj i kad se Dominik pojavio, znala sam da je on taj - kazala je Maria za RTL kada se saznalo za njihovu vezu, a Horvat je kazala da imaju zajedničke interese, da se dobro razumiju te da ih je spojila humanitarna revija

No, unatoč svemu par se odlučio razići te svaki krenuti svojim putem. 

- Stvar je u meni, jednostavno sa mnom je teško bilo što planirati kada je u pitanju privatni život. Možda će zvučati sebično, ali sama sebi sam najbitnija i želim se posvetiti samo sebi i poslu - rekla je Maria sada za RTL. 

Inače, Maria se natjecala i za titulu Kraljice Hrvatske čiju titulu na kraju nije osvojila, ali je osvojila lentu Kraljice Medija. Dodajmo da je Dominik osvojio i titulu Best modela Zagreba, a par je zajedno imao i poslovne planove, među kojima se spominjala i linija parfema.

VIDEO Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima'

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.