uživa na odmoru

Snježana Schillinger javila se iz St.Tropeza, na brodu pozirala u badiću: 'Toliko ljepote, ne znaš gdje da gledaš'

Foto: Instagram
1/6
25.07.2022.
u 09:47

"Treba ploviti, ne treba živjeti. Osobito na 41°C samo da je 'izglisirati", napisala je Schillinger u opisu fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu.

Poduzetnica Snježana Schillinger (50) trenutno odmara u Francuskoj, točnije na Azurnoj obali, a u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu pratiteljima se javila pozirajući na brodu u St. Tropezu. "Treba ploviti, ne treba živjeti. Osobito na 41°C samo da je 'izglisirati", napisala je Schillinger u opisu fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu.

Njezino izdanje oduševilo je mnogobrojne pratitelje koji su je i ovog puta zasuli komplimentima. 'Toliko ljepote, ne znaš gdje da gledaš', 'Djevojčice', 'Kraljice', samo su neki od komentara ispod fotografije nastale na francuskoj rivijeri na koju je Schillinger stigla nakon odmara u talijanskom gradiću Portofinu.

Podsjetimo, Snježana se prošle godine udala za Franz Schillingera. Zaručili su se na Maldivima, a vjenčali su se na Kornatima. Snježana je još prije godinu dana priznala kako će uvijek živjeti na dvije adrese zbog obitelji. "Jesam, službeno sam Bečanka, ali nikad se neće dogoditi da ne budem službeno i Zagrepčanka. Naravno da živimo na dvije adrese, uvijek ćemo živjeti na dvije adrese jer je moja obitelj u Zagrebu, moj sin je u Zagrebu, moj posao je u Zagrebu, a i Franz ima posao u Hrvatskoj", rekla je jednom prilikom. 

VIDEO Pogledajte kako je bilo na promociji knjige Željka Bebeka 'U inat svima'


Ključne riječi

Komentara 3

GL
glištun
10:16 25.07.2022.

Još jedna koja je zadužila hrvatsku nauku i kulturu...

BE
Beyonder
11:09 25.07.2022.

Tko??

SK
skupiduša
10:55 25.07.2022.

Ovo već postaje dosadno i otrcano, tko je gdje i u čemu pozirao, potpuno nebitno!!! Svakodnevno iritiraju takvim objavama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije