u petrinji

Marija iz "Ljubav je na selu" očajna zbog nestanka oca: Pronašli smo mu torbicu i novčanik

Foto: RTL/Screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Screenshoot
08.05.2020.
u 10:39
On se u nedjelju 19. travnja u jutarnjim satima udaljio iz kuće nakon čega mu se gubi svaki trag.
Pogledaj originalni članak

Pred kraj travnja izvijestili smo kako se se traga za 70-godišnjim Petrinjcem Andrijom Barukčićem, koji se udaljio sa svoje adrese prebivališta, iz Ulice Đure Tiljka, odvojak 39 u Petrinji.

On se u nedjelju 19. travnja u jutarnjim satima udaljio iz kuće nakon čega mu se gubi svaki trag.

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Na stranici Nestali.hr objavljeno je da je Andrija jače tjelesne građe, plave kose i očiju, visine 170cm te da je na sebi u trenutku nestanka imao crnu košulju i trenirku tamnozelene boje.

''Još uvijek nemamo nikakvih saznanja o tome gdje bi tata mogao biti. U nedjelju 19.4. ujutro je nestao. Ja sam otišla u plastenik, a brat i tata su ustali. Tata je popio čaj i izišao van iz kuće, kao da ga čeka auto. Ja nisam vidjela nikakav auto da ga čeka. Otišla sam na posao. Isprva smo mislili da je otišao u trgovinu ili da je otišao na feštu jer je bio pravoslavni Uskrs. No pronašli smo njegovu torbicu i novčanik. Ne znam je li imao zdravstvenih problema jer nije razgovarao o tome i nije se dao k doktoru, znam samo da je imao visok tlak“, ispričala je za RTL.hr njegova kćer Marija Barukčić.

Marija Barukčić je javnosti poznata iz emisije ''Ljubav je na selu'', gdje je bila na farmi Danka Bezmalinovića na otoku Braču, a gledatelji su je mogli vidjeti i u "Večeri za pet na selu" ove veljače.

Foto: RTL

Policija je pozvala građane da ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su ga vidjeli, da dojave to putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.