nalaze se u njemačkoj

Marijana Mikulić o sinu: 'Kada vidim drugu djecu njegova uzrasta, a tek one godinu ili dvije mlađe, zazebe me oko srca'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Instagram screenshot
24.07.2022.
u 15:01
- Brzo ja to otresem i idem dalje. Ali negdje je to uvijek u mislima, na srcu, i svuda ide sa mnom, i samo iskoči nenadano, ma kako sretna i zadovoljna bila u datom trenutku  - iskreno je napisala Marijana, a potom se obratila mamama.
Pogledaj originalni članak

Glumica Marijana Mikulić (40) na svojem je Instagram profilu podijelila objavu koju je posvetila svom sinu Jakovu o čijim je poteškoćama u razvoju progovorila prošle godine. Tada je Marijana otkrila i probleme s kojim se susreću kako bi mu pomogli.

 - Moj Jakov ne govori, ne gleda u oči, ne odaziva se na ime, ništa ne razumije kada mu se govori. Pola godine se čeka termin jer su zbog korone ljudi odustajali, inače valjda ide to i do godinu dana. Nećemo nikog tražiti da 'gura' - napisala je tada. 

Sada je podijelila fotografiju na kojoj sa sinom pozira zagrljena te napisala dulju poruku.

Foto: Instagram screenshot
- I živiš svoj film. I sretan si. Da, i zato što znaš čega sve ima na svijetu. Ali i čisto zato - jer si sretan! Jer imaš sve ono što si nekada samo priželjkivao. Ali ipak, ta strepnja. Neizvjesnost. Napredak je vidljiv, očigledan... Ali kada vidim drugu djecu njegova uzrasta, a tek one godinu ili dvije mlađe, zazebe me oko srca. Malo, kratko. Brzo ja to otresem i idem dalje. Ali negdje je to uvijek u mislima, na srcu, i svuda ide sa mnom, i samo iskoči nenadano, ma kako sretna i zadovoljna bila u datom trenutku  - iskreno je napisala Marijana, a potom se obratila mamama.

- Svim majkama koje imaju pile nad kojim strepe, i za kojim svakog dana srce malo preskoči - šaljem ljubav, želim nadljudsku snagu, jer znam da vam treba, a da je često ponestane. Ma svim mamama treba, i ne trebamo se sramiti to priznati da padnemo i da je nekad teško. Samo trebamo bez srama tražiti podršku, da lakše otresemo strepnju i nastavimo punom parom naprijed! Jer druge nam ionako nema, zar ne?! - zaključila je glumica koja se sa sinom trenutno nalazi u Njemačkoj.

Dodajmo da Marijana an svojem Instagram profilu često dijeli obiteljske fotografije te govori o nekim događajima. Tako je nedavno otkrila da se sele, a stalno dobiva i podršku svojih 32.000 pratitelja.

VIDEO Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima'

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar MinerVlado
MinerVlado
15:38 24.07.2022.

Sve najbolje želim tom dječaku!

DU
Deleted user
15:31 24.07.2022.

Iskrenost, razumno sagledavanje situacije u odnosu na okolinu, ne odustati ni pod razno i još dati podršku onima koji su u sličnoj situaciji, odlika je zdravog razmišljanja. Mogu samo razumjeti, ali ne i u potpunosti znati, borbu na svim poljima za svoje dijete. Podrška gospođi i obitelji.

Avatar markoii123
markoii123
09:11 27.07.2022.

Zakaj se ovoj osobi daje toliki prostor u hrvatskim medijima?