Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi oduševljeni

Indira Levak pokazala istrenirane noge u ultra kratkoj haljinici: 'Kao da imaš 25!'

Foto: Instagram
1/13
24.07.2022.
u 12:25

Indira je nedavno nastupila u jednom noćnom klubu u Budvi u Crnoj Gori, a prije tog nastupa uzela je i par dana vremena za odmor u toj zemlji.

Pjevačica Indira Levak (48) pohvalila se novom fotografijom na Instagramu, a pratitelji su ostali oduševljeni njezinim istreniranim nogama i elegantnom figurom. Pjevačica je pozirala na stubama, a na sebi je imala kratku blještavu haljinu i zlatne cipele na visoku petu.

"Ja živim i pjevam i nisam sama, tu sam za vas. I vi za mene, ljubim vas", napisala je Indira pored fotografije.

"Kako si zgodna kao da imaš 25.", "Predivna kao i uvijek", "Lijepa haljina, baš si zgodna", pisali su joj njezini oduševljeni fanovi.

Indira je nedavno nastupila u jednom noćnom klubu u Budvi u Crnoj Gori, a prije tog nastupa uzela je i par dana vremena za odmor u toj zemlji, odakle je objavljivala fotografije. 

Inače, i na CMC festivalu privukla je pažnju zanimljivom kombinacijom. Tad je nosila rozu kratku haljinu čiji je gornji dio bio potpuno zatvoren, a naglašavali su ga puf rukavi, dok je donji dio bio vrlo kratak i istaknuo njezine istrenirane noge.

VIDEO>>Tonči Huljić javio se nakon što je postao djed djevojčici Albi: 'Hana je bila jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose s takvim situacijama'

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Zbregov
Zbregov
14:17 24.07.2022.

Indir!

KA
kažemja
13:51 24.07.2022.

Noge ko Safet Sušić.Ima li još što pokazati osim nogu?

MA
Maslac
07:15 25.07.2022.

Zgodna je a noge su kao od zene u njenim godinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije