WOW

Marijana Mikulić pokazala je vitke noge na crvenom tepihu u Sarajevu, a izgled joj je pohvalila i Nina Badrić

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Crveni tepih 9. Story Hall of Famea
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Zagreb: Svečano otvorenje 5. CineStar kina u zagrebačkom Z centru
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
20.08.2022.
u 12:50
Glumica je za ovu priliku odabrala crne kratke hlače u kojima su se isticale njezine vitke noge, a uz to je kombinirala crni sako.
Pogledaj originalni članak

U zanimljivim modnim kombinacijama prošetale su se poznate dame ove godine crvenim tepihom Sarajevo film festivala. Na pretpremijera HRT-ove serije ‘Metropolitanci‘ na Sarajevo Film Festivalu glumice Anita Matić Delić, Nataša Janjić Medančić i Marijana Mikulić su uskladile outfite i zablistale su u elegantnim crnim izdanjima.

Fotografiju s pretpremijere Marijana je objavila na Instagramu i napisala: Muž: morat ćemo ti češće priuštiti days of, očito ti godi. Ja: maaaa samo ti se čini. Glumica je za ovu priliku odabrala crne kratke hlače u kojima su se isticale njezine vitke noge, a uz to je kombinirala crni sako. Njezin izgled Nina Badrić je komentirala samo s WOW, a drugi obožavatelji su joj napisali: Kakve noge! Toooooop. Prekrasna! Top topova ženo! Predivna si! Marijana se nedavno vratila s godišnjeg odmora koji je sa suprugom i trojicom sinova provela u Crnoj Gori i ispričala je kako je to bilo sve samo ne odmor.

 

 

- A odmor, to jest more s djecom, kakav odmor, nije to odmora vidjelo. Al eto, ajde, more s djecom. Dan prvi dva i po sata na granici, ukupno osam sati vožnje. Dan drugi uživancija, samo par fotki, da imam za objavu. Dan treći dvoje djece složila crijevna viroza koja je krenula povraćanjem jednog usred večere u restoranu. Dan četvrti jedan se oporavio drugi malaksao. Dan peti drugi Ko nov, onaj prvi opet malaksao, pao je i muž. A kad muževi padnu znate kako je, ni prirodan porod bez epiduralne nije ništa kako je njima tužnicima. Dan šesti kupi prnje - dosta mi je odmora!! Prati posteljine, i rigoleta, i da ne nabrajam šta sve ne-mogu i doma, ne moram za to biti u vili s bazenom u Crnoj gori. A kako protiče vaše ljetovanje, odmor, more s djecom, psima, mačkama? Nadam se da ste bolje sreće nego ja ove godine - našalila se na kraju objave naša glumica. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RO
RogaBabaroga
15:01 20.08.2022.

pa bas i nije nesto. dosla u sakou🤔😏🙄

HU
Humbleandhonest
13:34 20.08.2022.

Opet iva trandža. A muž i ona ne znqju engleski.