sofia vergara

Atraktivna glumica pozirala u kratkoj bijeloj haljini i pokazala ožiljak od operacije koljena

Foto: YouTube, Instagram
1/19
06.10.2024.
u 23:00

Atraktivna Kolumbijka Sofia Vergara objavila je fotografiju sa snimanja iz Madrida. Glumica je pozirala u bijeloj haljini s prorezom. Sjedila je na stolcu i podignula nogu te pokazala ožiljak na nozi nastao od posljedica nedavne operacije.

Glumica Sofia Vergara često se javlja na društvenim mrežama te oduševi svojim izgledom. Glumica je nedavno proslavila svoj 52. rođendan, a sada je na ovim platformama otkrila da i je iza nje operacija koljena. Naime, atraktivna Kolumbijka objavila je fotografiju sa snimanja iz Madrida. Glumica je pozirala u bijeloj haljini s prorezom. Sjedila je na stolcu i podignula nogu te pokazala ožiljak na nozi nastao od posljedica nedavne operacije. Yahoo piše da je Vergara prije pet mjeseci operirala koljeno i da se još oporavlja.

Glumica nije otkrila obožavateljima zašto je išla na operaciju. Rekla je samo da se o njoj brinuo njezin dečko, ortopedski kirurg Justin Saliman. "Ako ikada budete imali ozbiljnu operaciju koljena, pobrinite se da imate zgodnog doktora koji će spavati s vama tu noć", poručila je tada.

Podsjetimo, atraktivna Kolumbijku i ove se godine tijekom ljetnog odmora moglo sresti u našoj blizini. Vergara ljetuje u Italiji, a bila je u društvu obitelji i prijatelja. Tijekom tih dana svoje je pratitelje častila fotografijama sebe i prelijepih mediteranskih krajolika.
Vergara se prošle godine razvela od  glumca Joea Manganiella, a samo nekoliko mjeseci kasnije snimljena je s novim dragim. O vezi glumice i kirurga počelo se šuškati krajem listopada kada su snimljeni na spoju u Beverly Hillsu u Kaliforniji. Nakon toga su ih paparazzi snimili još nekoliko puta. Strani mediji početkom su godine pisali kako Sofijina i Justinova romansa nije potrajala. Izvor blizak glumici ispričao je tad da ona nije spremna za ozbiljnu vezu. 

"Još uvijek postoji ta iskra između Justina i Sofije, no Sofia više uživa u tome da je solo, ne želi se smiriti ni uz koga, čak i ako između njih postoji ta nevjerojatna kemija", rekao je izvor. No čini se kako je njihova veza ipak opstala.
Justin je ranije bio u braku s glumicom Bree Turner, poznatoj po ulogama u serijama Grimm i The Ugly Truth. Proveli su zajedno deset godina, a razveli su se 2018. Imaju dvoje djece.

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije