novi napredak

Marijana Mikulić se pohvalila novim uspjehom: 'Mužev trud padne u sjenu našeg malog genijalca'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
13.02.2022.
u 14:25
Glumica Marijana Mikulić (40) prošle je godine na Instagramu otvoreno progovorila o poteškoćama u razvoju i govoru s kojima se bori njezin sin Jakov.
Pogledaj originalni članak

Glumica Marijana Mikulić (40) prošle je godine na Instagramu otvoreno progovorila o poteškoćama u razvoju i govoru s kojima se bori njezin sin Jakov. Tada je otkrila kako mališan ne govori, ne gleda u oči i ne odaziva se na svoje ime. Početkom godine otkrila je kako Jakov polako, ali sigurno napreduje te kako je uspio izgovoriti rečenicu s tri riječi, a sada se pohvalila novim uspjehom.

-Ljubav prema slovima i brojevima je dovela do slaganja prvih riječi s 3 godine i 4 mjeseca. Čovjek još ne razumije neke bazične, svakodnevne stvari, ali počeo je na svoj način pisati prve riječi. Htjela sam pisati o tome kako sam dobila najbolji dar za Valentinovo, i dignuti spomenik mužu koji je potegao danas, i uz svoj posao u potpunosti na sebe preuzeo djecu, vozanja, terapije, treninge, ručak.. a ja sam bila na masažama i uređivanju. Ali padne sav mužev trud u sjenu našeg malog genijalca- napisala je Marijana uz video, a u komentarima su se javili brojni pratitelji.

Objavu možete pogledati OVDJE.

"Da svaki dan bude tako iznenađujuće divan", "Ajme, odlično", "Srce drago", "Bravo Jakove, bravo mama", "Slatkiš", "Jakov je jako sretno dijete jer ima takve roditelje", "Bravo mališa", "Srce lijepo i pametno", pisali su pratitelji.

Marijana je nedavno snimila video posvećen sinu i djeci s posebnim potrebama i dirnula pratitelje. -Djeca s autizmom vole sve što vole druga djeca. Prijateljstvo, igru, da podijele užinu s nekim. Igračku. Školsku klupu. Smijeh- govori glumica u videu uz koji je napisala i emotivnu poruku.

-Ovaj mali klip je snimljen za @dnevnikjedneautisticnemame i njenu malu kampanju. Za ženu koja se cijela posvetila podizanju svijesti o autizmu, životu s autizmom, i sa čime se sve sreću roditelji djece koja su u spektru. Autizam nije bolest! Nije zarazan. Djeca s posebnim potrebama imaju pravo na sretno djetinjstvo, kao i sva druga djeca- napisala je Marijana.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.