neutješna glazbenica

Marina Tomašević shrvana zbog smrti kolegice (47): 'Nismo uspjeli ispuniti data obećanja, jako sam tužna'

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Foto: Dino Stanin/Pixsell
01.11.2021.
u 16:30
Od pjevačice se na Facebooku oprostila i Marina Tomašević koja je s Vlatkom Grakalić bila bliska prijateljica.
Pogledaj originalni članak

Tužna vijest zavila je u crno domaću estradu. Vlatka Grakalić, bivša pjevačica grupe Srebrna krila, preminula je jučer u Norveškoj  u 48. godini života nakon što je prije samo mjesec dana doznala kako boluje od raka maternice. Vijest o njezinom preranom odlasku za Večernji list potvrdila je sestra Maja. 

- Da, nažalost Vlatka je preminula jučer, 31. listopada 2021. nakon kraće i teške bolesti. Ispraćaj će biti tiho u najužem krugu obitelji. Obitelj traži mir i razumijevanje u ovim najtežim trenucima - rekla je Maja Grakalić. 

Od pjevačice se na Facebooku oprostila i Marina Tomašević koja je s Vlatkom bila bliska prijateljica. - Divni, prijatelji, divni trenutci, divna i ujedno tužna sjećanja na našeg Muca, a sada i na našeg slavuja Vlatku Grakalić Ovu si mi sliku Ti poslala  Draga Vlatkica, nismo uspjeli ispuniti data nam obećanja da ćemo se vidjeti kada dođeš u Hrvatsku Jako sam tužna Volim Te puno. Počivaj u miru u zagrljaju anđela mila moja  - napisala je Tomašević uz zajedničku fotografiju. 

Inače, Vlatka je široj javnosti poznata kao pjevačica Srebrnih krila od 1994.do 2000. godine, u vrijeme vladavine dancea. U grupu je došla nakon odlaska Vlatke Pokos, a s njima je otpjevala velike hitove "Ljubav je za ljude sve" i "O kako se ludo osjećam". Nakon smrti frontmena Srebrnih krila Mustafe Ismailovskog Muca posvetila se solo karijeri i 2008. nastupila na Dori s pjesmom "Kaži mi". 

Foto: Filip Brala/PIXSELL
Vlatka Grakalić

VIDEO Squid Games postaje najgledanija Netflixova serija 

 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.