trudi se

Marko Grubnić pozirao u gaćicama i pokazao rezultate napornih treninga: 'Punih osam godina'

Foto: Instagram screenshot
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram/Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Marko Grubnić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
12.07.2022.
u 14:47
Marko je pokazao svoje mišićavo tijelo koje već neko vrijeme gradi u teretani. Da je ponosan na ono što je postigao, objasnio je i u statusu.
Pogledaj originalni članak

Stilist Marko Grubnić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je samo u gaćicama. Marko je pokazao svoje mišićavo tijelo koje već neko vrijeme gradi u teretani. Da je ponosan na ono što je postigao, objasnio je i u statusu. 

"Punih 8 (osam) godina SVAKODNEVNO. Ljubav je to, lifestyle je to, ali i najbolje svjetlo u svlačionici..." napisao je Grubnić. 

 

Grubnić je, inače, prošli mjesec boravio na Korčuli. Iskoristio je toplije vrijeme te pozirao kraj bazena, a pažnju su privukli njegovi dizajnerski modni detalji. 

Odjenuo je laganu košulju i hlače s uzorkom, a kombinaciju je upotpunio Louis Vuitton natikačama čija je cijena preko 4000 kuna, Dolce & Gabbana sunčanim naočalama čija je cijena 1500 kuna i slamnatim šeširom.

- U hladu - kratko je napisao uz fotografije, a u komentarima su se javili pratitelji koji su mu uputili komplimente. ''Ljepoto'', ''Odlične fotografije'', ''Ma tko to uživa na otoku?'', napisala je pjevačica Domenica Žuvela, a Marko joj je odgovorio ''Fališ''.
Inače, stilist se redovito na društvenim mrežama hvali detaljima iz privatnog života, pa je tako nedavno pokazao da je svom psu Castru organizirao raskošnu rođendansku zabavu. Castro je napunio tri godine, a prema fotografijama, može se vidjeti da je ovaj rođendan proslavio uz tortu i balone.

"Ne mogu ti reći koliko si radosti i smijeha unio u naše živote u protekle tri godine. Ti si cijeli naš svijet – doslovno… Tvoja dobra energija i radost daju nam više ljubavi nego što se riječima može opisati. Jako smo sretni što imamo tako pametnog, umiljatog, slatkog, pravog medvjedića", napisao je Marko pored fotografija. "Volimo te jako puno, ti si čista, slatka, nevina radost. Tako sam zahvalan za svu radost koju nam donosiš svaki dan. I dalje se sjećam kada sam Casperu kući donio malo klupko dlaka i kako te on zavolio od prvog trenutka, točnije postali ste nerazdvojni", dodao je Grubnić.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar tomsom
tomsom
16:00 12.07.2022.

Bilo pitanje sata. Prvo ela, pa maja i za desert grubnić. Sada mogu mirno spavat.