Život na vagi

Marselina sestra slomila se pred kamerama: 'Strahujem za njezin život, mislim da joj je ovo posljednja šansa'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
05.09.2023.
u 11:55
- Situacija je postala takva da strahujem za njezin život. Mislim da joj je ovo posljednja šansa -  rekla je Karmela Karamarić kroz suze i dodala kako zbog toga jako brinu i roditelji
Pogledaj originalni članak

Krenula je nova sezona showa 'Život na vagi' na RTL-u, a gledateljim su se na prvom vaganju predstavili i novi natjecatelji koji se nadaju da će im ovaj show promijeniti život nabolje.

Jedna od njih je i Marsela Karamatić iz Velike Gorice koja je na prvom vaganju imala 173, 9 kilograma, a prije ulaska u show kao potpora u publici stigli su joj zaručnik i sestra. Sestra Karmela publici je poznata po sudjelovanju u RTL-ovom showu Superpar. U prvoj epizodi 'Života na vagi' ispričala je kako cijela obitelj brine zbog Marselina stanja.

Foto: RTL

- Situacija je postala takva da strahujem za njezin život. Mislim da joj je ovo posljednja šansa -  rekla je Karmela Karamarić kroz suze i dodala kako zbog toga jako brinu i roditelji. - Jako je uporna, skine više od 20 kilograma pa ih vrati i još nadoda - dodala je Karmela koja je Marseli pružila podršku tijekom ulaska u show. 

- Znam kakva si osoba i koliko si dobra. Prekrasna si. Čak mislim da sam ja kriva što ti nisam uspjela pomoći - rekla joj je Karmela i dodala kako je oproštaj bio vrlo emotivan. Poželjela joj je da dođe do finala.

VEZANI ČLANCI: 

Marsela je gledateljima otkrila i kako se osjeća zbog suvišnih kilograma koje je nagomilala tijekom godina.  - Imam trn u petama, veliku kilažu, što pritišće moja stopala pa imam svakodnevne bolove. Odustala sam od sebe. Jednostavno mi je lakše nešto naručiti nego da si skuham nešto zdravo - rekla je Marsela. 

- Istina je to što je rekla moja sestra, to je moja zadnja šansa, probali smo sve načine dodala je Marsela koja je i sama zabrinuta za svoje stanje. - I ja se bojim da ću ostati ležati u krevetu i neću moći izaći iz stana - rekla je Marsela. 

VIDEO Poznati hrvatski chef otkrio detalje audicije za Masterchefa: 'Mucam, ćelav sam i nisam znao pričat'

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.