Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umirovljeni nogometaš

David Beckham oprostio se od hrvatske obale uz fotku isklesanog torza: 'Zadnji kupanac'

Foto: Instagram
1/8
05.09.2023.
u 10:27

Bivši nogometaš na Jadranu je odmarao u društvu supruge Victorije i obitelji, a posebno ih je oduševio jug Hrvatske

Bivši nogometaš David Beckham (48) zajedno s obitelji proteklih tjedana odmarao je na Jadranu, a sada se uz novu fotografiju na društvenim mrežama oprostio od Hrvatske. - Zadnji kupanac za ovo ljeto - napisao je Beckham uz fotografiju na kojoj pozira na plaži pokazujući svoj isklesani torzo. 

Foto: instagram

Ranije je podijelio je i fotografiju sina Cruza Beckhama, ali i nekoliko fotografija koje su nastale tijekom večere u restoranu Gastro Mare u Kobašu, smještenog oko sat i pol vožnje od Dubrovnika.

Foto: instagram
Foto: instagram

Podsjetimo, obitelj Beckham nakon krstarenja Italijom 21. kolovoza snimljeni su na Lopudu u resortu Lopud 1483. Prvih nekoliko dana uspješno su izbjegavali fotoreportere, ali nakon toga su snimljeni kako uživaju u morskim radostima. 

U Hrvatskoj su proslavili i 21. rođendan sina Romea koji je bio 1. rujna. 

Ljetovanjem u Hrvatskoj na društvenim se mrežama pohvalio Cruz Beckham koji je objavio nekoliko fotografija na kojima se dobro zabavlja na jahti u društvu prijatelja i tate Davida te dok plove našom obalom promatraju prizore od kojih zastaje dah.

- Dobrodošli u Hrvatsku - napisao im je netko od pratitelja u komentarima. David i njegova supruga, slavna dizajnerica i glazbenica Victoria i prošle su godine uživali u ovom resortu gdje su došli kako bi proslavili 11. rođendan svoje kćeri. 

VEZANI ČLANCI: 

Resort Lopud 1483 u kojem se odmaraju, je nekadašnji franjevački samostan koji je grofica Francesca von Habsburg obnovila i tu je napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. Najam luksuznog kompleksa za jedan dan lani je stajao 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosila je oko 1400 eura. Prije dolaska na odmor u Hrvatsku David i Victoria su pokazali interes za kupnju luksuzne vile u Crnoj Gori. Luksuzna vila za koju su se zanimali se nalazi u mjestu Donja Lastva, odakle se pruža nevjerojatan pogled na more. Vila se nalazi na zemljištu od 4200 četvornih metara.

Izgrađena je na 4 osnovne etaže koje su međusobno povezane liftom. U dvorištu se, pokraj bazena, nalazi i vrt ukrašen raznovrsnim biljkama. Zanimljivo je što se na sredini dvorišta nalazi drvo masline koje je staro između 800 i 1000 godina. Cijena vile je procijenjena na čak 12 milijuna eura. 

VIDEO Poznati hrvatski chef otkrio detalje audicije za Masterchefa: 'Mucam, ćelav sam i nisam znao pričat'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije