'Večera za 5'

Matea je majka troje djece, vlasnica je OPG-a, a ekipu je iznenadila popisom sastojaka: 'Mislila sam da će biti janjetina'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
18.09.2024.
u 11:43
U večerašnjoj 'Večeri za 5' ekipu će ugostiti poljoprivrednica Matea Kapraljević, a što nas sve očekuje - doznajte u nastavku ovog teksta
Pogledaj originalni članak

Poljoprivrednica Matea Kapraljević ugostit će ekipu trećeg dana 'Večere za 5' u Gornjim Gučanima. Ekipu će ugostiti u svom domu, a u emisiju se prijavila zbog druženja i zabave. U slobodno vrijeme, Matea se bavi cvijećem i djecom, a kuhati obožava baš sve, posebno domaću, slavonsku kuhinju. Za sebe će reći da je u kuhinji brza, spretna i organizirana.

Matea je majka troje djece i smatra da je sjajno biti mlada mama. "Vlasnica sam OPG-a, bavim se muškim i ženskim poslovima i ništa mi nije teško raditi. Cijeli dan mi je u obavezama, dok ispratim muža na posao, ispratim djecu, hranim ovce, kuham ručak, kuham za nas sedmero, naučila sam obilno kuhati", otkrila je Matea o sebi. "Velika zajednica funkcionira super, svi imamo svoje obaveze, raspodijeljeni smo svi", ispričala je. "Kuham variva, meso, radim po više jela, za svakog se ponešto nađe", zaključila je. 

 

Foto: RTL

 

VEZANI ČLANCI:

 

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

 

Večeru je odlučila ovog puta spraviti od sastojaka kao što su - ajvar, kiseli krastavci, teleća prsa, senf, kukuruz, sok od naranče i čokolada. "Iznenadila me popisom, mislila sam da će biti janjetina, a vidim da su teleća prsa", komentirala je Snežana. "Ovdje se radujem najviše telećim prsima i kukuruzu", dodao je Mihael. Večeri se raduju i Manda Monika i Karlo. Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u od 17.50 sati i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

 

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.