PREDIVNI TRENUCI

FOTO Pogledajte rijetke zajedničke fotke Ive Šarić i Bruna Petkovića! 'Dobro došao u klub'

Foto: Instagram
1/14
18.09.2024.
u 10:44

Iva Šarić je ovim predivnim povodom, prilikom Brunina 30. rođendana objavila nekoliko njihovih neodoljivih fotografija, a više njih pogledajte u nastavku teksta.

Jedan od najuspješnijih domaćih nogometaša, hrvatski reprezentativac i Dinamov napadač Bruno Petković početkom tjedna, točnije 16. rujna proslavio je svoj jubilarni 30. rođendan! Njegova bolja polovica, supruga i televizijska voditeljica Iva Šarić tim je povodom na društvenoj mreži Instagram objavila predivne zajedničke trenutke s Brunom i čestitala mu rođendan na poseban način. "Dobro došao u klub 30-ih", poručila je predivna Iva, a objava je prikupila više tisuća oznaka "sviđa mi se". Osim toga, u komentarima ispod objave nizali su se lijepe želje i čestitke Bruni na jubilarnom 30. rođendanu. 

Podsjetimo, ovaj predivan i skladan par sudbonosno ''da'' izgovorio je prošle godine 20. prosinca, točno na Ivin 35. rođendan. Imali su pravo zimsko vjenčanje iz bajke, a i dva lijepa povoda za slavlje. S njima su slavili samo najbliži članovi obitelji... Inače, Iva je dobro poznato televizijsko lice, a gledatelji su je mogli vidjeti u HRT-ovoj emisiji ''Klub 7''. Ova diplomirana ekonomistica tijekom jednog intervjua 2019. godine kliknula je s Brunom te se rodila ljubav. Nogometaš je voditeljici odgovarao na brojna pitanja, a među njima je bilo i jedno o ljubavi. Ubrzo nakon emisije krenuli su izlaziti, a s društvom ga je upoznala na proslavi svojeg rođendana. Par se poznavao i prije intervjua, ali njihov odnos bio je prijateljski. 

U ovoj emisiji Iva je radila četiri godine, a nakon što je  ukinuta, početkom ove godine uzela je pauzu te se posvetila svojoj obitelji. Sada je voditeljica jednog beauty podcasta... Osim toga, ona je i majka trojice sinova, a posljednjeg sina, najmlađeg trogodišnjeg Adriana rodila je u travnju 2021. Upravo je maleni dječak simbol prave ljubavi između Bruna i Ive. Ostalu dvojicu, Carlosa i Leona voditeljica ima s bivšim suprugom, umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom.

Ovo su doista rijetki trenuci kada Iva dijeli zajedničke fotografije sa svojim suprugom zato što svoju privatnost i lijepe trenutke čuvaju samo za sebe. – O privatnom životu ne volim govoriti u javnosti. Jednostavno se ne osjećam dobro kad s javnošću dijelim intimu, nadam se da me razumijete – rekla je jednom prilikom, a otkrila je i kakav je Bruno otac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Rijetke zajedničke fotografije Bruna Petkovića i Ive Šarić

1/17

 

Bruno je super tata, sto posto je uključen u sve, što smatram jako važnim. Živimo sasvim običan život prepun školskih i sportskih obaveza. S četiri muškarca u kući vrlo je dinamično i nikad dosadno. Potrebna je samo dobra organizacija i međusobno poštovanje – rekla je tada. – Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo. Iskreno, malo sam se čak i bojala, ali jako, jako smo dobar tim – ispričala je Iva u intervjuu za ''In Magazin''.

 

VIDEO Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini – samo je nebo granica'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije