ostali u šoku

I dok se čeka službena potvrda o porodu, Meghan i Harry ovom odlukom iznenadili su obožavatelje!

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
02.05.2019.
u 11:09
U isto vrijeme objavili su i kolaž fotografija na toj društvenoj mreži kako bi obilježili činjenicu da je svibanj mjesec podizanja svijesti o mentalnom zdravlju. Zbog toga su, navode britanski mediji, prestali pratiti sve druge članove kraljevske obitelji
Pogledaj originalni članak

Obožavatelji kraljevske obitelji ostali su u šoku jer su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, baš sad kad svi samo čekaju da kraljevska beba napokon dođe na svijet, odlučili prestati pratiti članove kraljevske obitelji na Instagramu.

U isto vrijeme objavili su i kolaž fotografija na toj društvenoj mreži kako bi obilježili činjenicu da je svibanj mjesec podizanja svijesti o mentalnom zdravlju.

Zbog toga su, navode britanski mediji, prestali pratiti sve druge članove kraljevske obitelji i počeli pratiti samo one profile na Instagramu koji se bave mentalnim zdravljem i pozvali su svoje obožavatelje, njih gotovo 6 milijuna, da učine isto.

Ispod objave napisali su: "Postoji jako mnogo organizacija koje se bave mentalnim zdravljem. Razmislite o tome da počnete pratiti neke od njih koje smo odabrali. Svi smo u ovome zajedno."

Obožavatelji su podržali ovu inicijativu, dok je Meghanina bliska prijateljica Jessica Mulroney komentirala da je to super ideja.

Pogledajte koji je detalj otkrio da je Meghan Markle trudna:

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VO
volina
14:29 02.05.2019.

Ukoliko je s njene strane na redu da se pojavi ona "jača" genetska linija, kraljica majka će biti prezadovoljna crncem u obitelji.