novi polovni pothvat

Meghan i Harry stvaraju svoj 'Meg-averse', vlastiti svijet u virtualnom svemiru: Internet ih već ismijava

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Phil Noble/REUTERS/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Chris Jackson/PRESS ASSOCIATION
Queen Elizabeth II death
16.11.2022.
u 21:40
Ova mogućnost nudi im mnogo toga - stvaranja vlastitih avatara, igranja igrice specijalno napravljenih za njih, virtualni poslovni sastanci i predavanja, itd.
Pogledaj originalni članak

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, princ Harry (38) i Meghan Markle (41), imaju novu poslovnu ideju. Naime, trenutno su u pregovorima s jednom tehnološkom tvrtkom Pax World koja nudi "imerzivna životna iskustva" u virtualnom svijetu, a želja im je ostvariti suradnju kako bi ponudili vlastiti metaverzum. Pax World, inače, nudi svjetsku javnu "prodaju zemljišta" u metaverzumu. Britanski The Mirror piše kako planiraju izgraditi vlastiti svijet u tom novom virtualnom svemiru kako bi novim obožavateljima ponudili još jednu platformu za svoj rad.

"Nudimo Harryju i Meghan parcelu vrhunskog pax.world zemljišta i priliku da surađuju s vodećim svjetskim arhitektima, grade na tome i povežu se s novom publikom", rekao je osnivač Pax.Worlda, Frank Fitzgerald.

Ova mogućnost nudi im mnogo toga - stvaranja vlastitih avatara, igranja igrice specijalno napravljenih za njih, virtualni poslovni sastanci i predavanja, itd. 

"Razgovarali su s raznim stručnjacima i mišljenje je da je ovo sljedeća faza koja bi pomogla da njihov brend postane uistinu globalan. Ako žele sklapati poslove bilo koje vrste, ako se žele pozicionirati kao predvodnici i napredovati u dobrotvornom radu, moraju se udružiti s platformom koja dijeli njihove vrijednosti", rekao je izvor za Mirror koji također piše kako su vojvode na korak do ugovora za poslovni plan kojemu su dali naziv "Meg-averse‘". 

Brojni korisnici Interneta već su počeli ismijavati ovaj pothvat te pišu kako su sada "i sami potvrdili da žive u svijetu mašte". 

Inače, par se 2020. godine odrekao svih kraljevskih dužnosti u Velikoj Britaniji i preselio u SAD kako bi se malo makli od pozornosti i medija. Potom su pokrenuli svoju dobrotvornu zakladu Archewell s ciljem "osloboditi snagu suosjećanja za poticanje sustavnih promjena u društvu", potpisali milijunske ugovore sa streaming platformama Netflix i Spotify, te izdavačkom kućom Penguin Random House kojima moraju isporučiti gomilu sadržaja - dokumentaraca, serija, podcasta, knjiga. 

VIDEO>>Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja na trgu bana Jelačića

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PU
Pulchrum
17:26 17.11.2022.

Na današnji dan potpuno nebitno. Danas ljudi časte spomen na ubojstva, silovanja i masakriranja u Vukovaru.