Uskoro na Spotifyu

Meghan Markle želi spriječiti druge da koriste jednu riječ, a povezana je s njezinim podcastom

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
06.04.2022.
u 22:00
Sada Meghan pokušava zaštititi riječ 'arhetipovi' i vojvotkinja želi spriječiti bilo koga drugog da koristi tu riječ - koja se prvi put pojavila u engleskom jeziku prije 470 godina, piše Daily Mail.
Pogledaj originalni članak

Glumica Meghan Markle i njezin suprug princ Harry potpisali su unosan ugovor s tvrtkom Spotify i uskoro će na ovom streaming servisu vojvotkinja od Sussexa predstaviti svoj podcast naziva Archetypes.  Sada Meghan pokušava zaštititi riječ 'arhetipovi' i vojvotkinja želi spriječiti bilo koga drugog da koristi tu riječ - koja se prvi put pojavila u engleskom jeziku prije 470 godina, piše Daily Mail.

Njezina prijava u Uredu za patente i žigove Sjedinjenih Država, koju je podnijela prošlog mjeseca, pokriva upotrebu riječi arhetipovi i na tom popisu koji želi zaštiti ova riječ se odnosi na sve vezano uz ovu riječ u područjima kulturnog tretmana žena i stereotipa s kojima se žene suočavaju. Meghan bi se mogla suočiti s pravnim problemima zbog ostalih tvrtki koje koriste tu riječ u svojim imenima, kao što je tvrtka Archetypes za njegu kože i proizvode za čišćenje, koja je već uspostavila svoj zaštitni znak.

Zaklada Archewell objavila je da će podcast para na Spotifyu konačno debitirati ovog ljeta – 18 mjeseci nakon što su potpisali unosan ugovor.  Vojvotkinja je u najavi podcasta rekla kako će sa svojim gostima razgovarati i istraživati bez cenzure o pravim žena i stereotipima s kojima se susreću kroz povijest i pokušat će otkriti što je dovelo do toga. 

VIDEO Ivana Kindl progovorila o borbi s endometriozom, sprema se na operaciju: "Imala sam tri jaka napada"

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.