Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne raditi ništa nije opcija

Ivana Kovač progovorila o teškim danima u pandemiji: 'Bila sam spremna odmah naći drugi posao'

Ivana Kovač
Foto: Tomilsav Miletić/Pixsell, Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/11
06.04.2022.
u 10:47

Neke životne navike ipak je morala promijeniti kad su zbog pandemije prestali koncerti, a ni u tim trenucima ne raditi ništa za nju nije bila opcija

Pjevačica Ivana Kovač (44) otkrila je kako je pandemija koronavirusa utjecala na nju te koje je životne navike, profesionalne i privatne, morala promijeniti. Kako kaže kći glazbene legende Miše Kovača (80), ne raditi ništa za nju nije opcija. Godinama se bavi pletenjem, lončarstvom, ali i nizom drugih hobija.

Pjevačica Ivana Kovač (44) uzbuđena je zbog izlaska svoje nove pjesme "To se desi", s kojom će ovog ljeta nastupiti na festivalu u Vodicama. Iako pjeva isključivo zabavnu glazbu, kći Miše Kovača u duši je rokerica.

''Ja ne odustajem – ili zabavna ili nikakva jer slušam privatno i druge vrste glazbe, ali kad sam počela pjevati, rekla sam zabavna ili ništa'', kaže Ivana koja ovog ljeta planira na koncert grupe Guns'n'roses u Beč, priznala je u IN Magazinu. 

''Prvi put sam ostala trudna pa nisam mogla ići jer sam bila u osmom mjesecu trudnoće, drugi put me zeznula korona i sad sam rekla – ovo je treća sreća, neće mi to nitko uzeti'', kaže. 

Neke životne navike ipak je morala promijeniti kad su zbog pandemije prestali koncerti, a ni u tim trenucima ne raditi ništa za nju nije bila opcija.

''Ne okrećemo svi veliku lovu, da se razumijemo... Mnogo truda je tu uloženo i mi od toga živimo, to nas hrani. No, nitko nije rekao da se nećemo uhvatiti nečega'', kaže Ivana koja se bavila pletenjem, lončarstvom i nizom drugih hobija.

''Meni mater govori: 'Ivana, moraš naći posao', a ja govorim da ću ga naći, naravno. Ako će trebati, idem raditi odmah. Imam dvije ruke, imam dvije noge, sposobna sam, znam komunicirati znam s ljudima, volim raditi, niti mi je problem niti bi mi bio problem'', ispričala je Ivana. 

VIDEO>>Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije