'noćna mora'

Menadžer preminulog pjevača (34) otkrio: 'Bez prestanka su ga maltretirali, to je zaista utjecalo na njega ‘

Foto: Instagram
Aaron Carter
Foto: ROBERT GALBRAITH/REUTERS
FILE PHOTO: Singer Aaron Carter arrives at the 47th annual Grammy Awards.
Foto: FRED PROUSER/REUTERS
FILE PHOTO: Singer Aaron Carter arrives at taping of MTV Movie Awards in Los Angeles
Foto: FRED PROUSER/REUTERS
FILE PHOTO: Singers Nick and Aaron Carter answer questions about their new reality television program on E! Networks in California
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
aaron carter
22.11.2022.
u 19:43
Helgeson je rekao da se glazbenik Aron Carter suočavao s neprekidnom online mržnjom koja se u nekim prigodama prelila i u stvarni svijet.
Pogledaj originalni članak

Vijest da je glazbenik  Aaron Carter preminuo prije dva tjedna mnoge je šokirala, a sada je njegov menadžer Taylor Helgeson u ekskluzivnom intervjuu otkrio što se zvijezdi događalo u životu. Helgeson je rekao da se Carter suočavao s neprekidnom online mržnjom.

- Bilo je to poput noćne more, bez prestanka su ga maltretirali. Bilo je to tako nemilosrdno i nanijelo mu je puno štete. Ne bih išao tako daleko da bih u cijelosti to okrivio za Carterovu smrt, ali gledao sam kako ga to slama tijekom duljeg perioda. Nikada nije odabrao ovaj način života... Mislim da mu nisu dani isti alati kao mnogima od nas da može upravljati svojim životom na način koji mu ostavlja prostora da živi održivi, dobar život - komentirao je menadžer za Page Six. Dodao je i da je ta mržnja javnosti prema njemu s vremena na vrijeme čak i nadmašila digitalni prostor, pa se prisjetio kako su ga psovali tijekom jednog nastupa uživo.

- To je zaista utjecalo na njega, a on to nije želio pokazati tijekom nastupa. No, kada je sišao s pozornice bio je stvarno tužan. Nije bio ljut, bio je istinski tužan - prisjetio se Helgeson i dodao da je nakon nastupa Carter otišao kući čitati komentare na Twitteru.

Podsjetimo, Aaron se proslavio kasnih 1990-ih kao pop pjevač, izdavši četiri studijska albuma. Debitantski album izdao je 1997. kada je imao samo 9 godina. Prodano je milijun kopija njegovog prvog albuma, a drugi, "Aaron's Party", prodan je u tri milijuna primjeraka. Ubrzo nakon uspjeha drugog albuma, postao je dio stalnog postava Nickelodeona, američkog TV kanala za djecu. Također je često sudjelovao u turnejama Backstreet Boysa sa starijim bratom Nickom. Aaron je kroz godine često imao probleme sa zakonom i zloupotrebom supstanci. Više je puta bio i na odvikavanju. 

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

PR
Propitivač
20:06 22.11.2022.

Ma daj, čovjek je bio popularan prije 15 godina. Prije bi bilo ga da je uzela droga zbog trenutka slave koji je prošao

BE
Berri
22:21 22.11.2022.

Arapski svijet je čudan, ali tamo ni jedna žena nema Facebook, Instangram, pa ne može biti ni žrtva mržnje. Sve su pokrivene. Ovaj lik nije žena, ali da je živio u predgrađu Kabula, pušio bi opijum i ne bi ga bilo briga za komentare. ako bi bio dobar s lokalnim Talibanima, živio bi ko car za 700 USD-a mjesečno.

NO
No1
22:46 22.11.2022.

Ako mu smetaju komentari na Twiteru, zakaj ih cita? Mazohizam?