lena medar

Mladu glumicu gledamo u seriji 'U dobru i zlu': 'Jako sam sretna i zahvalna što sam dobila priliku biti dio ovako velikog projekta'

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
26.10.2024.
u 23:00
Lena u ovoj seriji igra Lorenu Šimat, kćer kućne pomoćnice i prijateljice obitelji Srića. Radi se o ulozi dobrodušne i radišne studentice novinarstva, a svojom odličnom glumom utjelovila ju je Lena kojoj je ovo prvi projekt ovako velikih razmjera.
Pogledaj originalni članak

Ljubitelji domaćih serija dobro znaju što je na programu na Novoj TV nakon 21:20. Radi se o novoj seriji "U dobru i zlu" u kojoj su se okupila brojna već etablirana imena, ali i neka nova. Mariju Klanac, glumicu koja igra Unu Praljak, pobliže smo upoznali u prošlom broju, a danas predstavljamo njezinu kolegicu Lenu Medar. Lena u ovoj seriji igra Lorenu Šimat, kćer kućne pomoćnice i prijateljice obitelji Srića. Radi se o ulozi dobrodušne i radišne studentice novinarstva, a svojom odličnom glumom utjelovila ju je Lena kojoj je ovo prvi projekt ovako velikih razmjera.

- Jako sam sretna i zahvalna što sam dobila priliku biti dio ovako velikog projekta. Svaki dan se radujem doći na set, uzbudljivo mi je. Ekipa je divna i baš je gušt raditi. Trudim se pogledati što više epizoda, međutim nekad zbog rasporeda, nažalost, ne stižem - kaže mlada glumica koja svoj lik opisuje ovako:

- Loreni su usađene neke baš lijepe ljudske vrijednosti. Iako ponekad djeluje plaho, zna se zauzeti za sebe kada je to potrebno. Naučila je da joj u životu ništa ne pada s neba, već si sve treba sama omogućiti. Nažalost, nesretno je zaljubljena i to je teret koji je okupira većinu vremena. Privatno mislim da imamo ponekih sličnosti, volim vjerovati da i ja imam usađene neke lijepe vrijednosti, a i volim raditi - kaže.

Mlada glumica na setu igra s brojnim kolegama sličnih godina, a kaže da Lanu Ujević Telenta i Tomu Medvešeka poznaje s akademije. No, i s drugim kolegama se odlično slaže.

VEZANI ČLANCI

- Obožavam sve svoje kolege, svima želim da imaju takve ljude oko sebe na projektima koje rade - ističe Zagrepčanka koju smo do sada imali prilike gledati u nekim manjim ulogama u domaćim serijama, pa je pitamo i u kakvoj se ulozi vidi?

- Do sada sam često igrala neke mlađe djevojke, većinom su bile dobre i mirne. Voljela bih igrati neku suprotnost. Ne mogu precizno odrediti što bi to bilo, ali voljela bih raditi na nekom projektu koji bi u fokusu imao ljubavni odnos dvoje mladih ljudi. Čini mi se da ponekad nedostaje prikaz čistih i istinitih odnosa s kakvima se susrećemo u životu - govori glumica koju možemo gledati i u kazalištu, i to u predstavi "Gostioničarka" Gradskog kazališta Požega, kao i u dječjoj predstavi "Carevo novo ruho" u istom kazalištu. U svom pretrpanom rasporedu snimanja trenutno ima i drugu sezonu serije "Metropolitanci" u kojoj igra Karlu Galić, a kaže i da bi voljela dobiti priliku ponovno raditi na filmu. Lena, što se posla tiče, nema preferencija te se nada da će imati dovoljno prilika za rad i na ekranima i u kazalištu.

- Nadam se da ću se u životu naraditi i jednoga i drugoga. Trenutno sam više snimala, pa imam osjećaj da mi to nekako više leži. Ma samo želim da sam sretna u svome radu - naglašava ova perspektivna glumica koja kao najveću podršku ističe svoje roditelje i sestre te djeda, a upravo s njima najviše voli provoditi slobodno vrijeme.

- Obično odemo na neki izlet ili igramo društvene igre. Volim i izaći s prijateljima kao i trenirati, uglavnom kombiniram trčanje i odlazak u teretanu - otkriva Lena Medar.

VIDEO

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.