LOŠA LJUBAVNA ISKUSTVA

Ilona iz 'Ljubav je na selu' priznala: Dva puta sam bila zaručena i bila sam jako povrijeđena u vezama

Foto: RTL
1/7
26.10.2024.
u 18:00

Bila sam jako povrijeđena u vezi i to jako ali tu sam i dalje s osmijehom na licu jer sam veliki borac - poručuje Ilona

Ilona Kondić prije osam godina nije pronašla ljubav u showu "Ljubav je na selu" iako je postojala kemija između nje i farmera Gorana. Sada vratila u show kako bi opet pokušala pronaći srodnu dušu, a ovom prigodom se u razgovoru za RTL prisjetila šeste sezone kada je boravila na farmi Gorana Špehara.  - Prošlo je dosta godina. Evo, skoro deset godina, ali bilo mi je isto zabavnoj na toj farmi gdje sam bila. Bila sam dosta mlada, ali dobro, iskustvo više - rekla je Ilona za RTL i ispričala održava li i dalje kontakt s farmerom Goranom.

- Ne čujemo se. Goran živi svoj život. Drago mi je, vidjela sam da je dobio i klince. Drago mi je izuzetno zbog njega. Mislim, imamo se na društvenim mrežama, ali nije da se čujemo - otkrila je i dodala kako se u njezinom životu u zadnjih deset godina puno toga promijenilo. Više ne radi kao konobarica, sada vozi taksi, a u međuvremenu je položila i vozački za kamion. -Volim kamione, inače. Sad ću za koji dan isto i za motor položiti. Jednostavno volim vožnju. Motori su moja velika strast - kaže Ilona. Pričala je i o svom ljubavnom životu, rekla je kako je dosad bila dva puta zaručena.

VEZANI ČLANCI

- Imam dvije zaruke iza sebe, ali nismo se mogli naći na istoj valnoj duljini i razišli smo se. Prava iskrena ljubav je nešto posebno a prijavila sam se opet u show iz znatiželje i nadala sam se da ću nekoga novog upoznati sada. Jako se dobro slažem s Ivanom.
Ivica mi je bio posebniji od ostalih kandidata, djelovao mi je sramežljivo i povučeno, a sada mogu reći da nije povučen, veseljak je kao i ja, kao osoba mi se jako sviđa - ispričala je Ilona i otkrila kako je dosad imala ljubavna iskustva koja su ostavila gorak okus u njezinim ustima. 

- Bila sam jako povrijeđena u vezi i to jako ali tu sam i dalje s osmijehom na licu jer sam veliki borac - poručuje. Između nje i Ivice postoje neke iskrice i pao je i poljubac već. - To što smo se poljubili, to je bio trenutak koji nisam očekivala. Ali s obzirom da mi poljubac ništa ne znači, u smislu da sam se zaljubila ili spustila gard, ne, nisam popustila prema njemu. Za takvo što treba puno više od jednog poljupca - otkrila je Ilona. 

VIDEO Odlazak na misu ili trčanje? Lidija Bačić nam je otkrila što joj je draže

Komentara 1

Avatar MalenaB.
MalenaB.
18:25 26.10.2024.

Možda su s razlogom otišli..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije