Seksi Raquel

Možete li vjerovati da je nedavno rodila? Supruga Ivana Rakitića izgleda nevjerojatno u bikiniju

Foto: Instagram
rakitić
Foto: Instagram
raquel mauri
Foto: Instagram
Ivan Rakitić
Foto: Ivan Rakitić Instagram
Ivan Rakitić
Foto: Instagram
Ivan Rakitić
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
Ivan Rakitić
13.07.2016.
u 10:46
Fotografija snimljena tijekom odmora Rakitićevih u Hrvatskoj u kratko vrijeme prikupila je mnoštvo komplimenata oduševljenih obožavatelja
Pogledaj originalni članak

Supruga Ivana Rakitića prije nešto više od dva mjeseca na svijet je donijela drugo dijete, a da trudnoća nije ostavila traga na njenoj liniji lijepa Raquel pokazala je na svom Instagramu. Atraktivna Španjolka pozirala je u minijaturnom badiću i pokazala svoju zavidnu liniju.

Fotografija snimljena tijekom odmora Rakitićevih u Hrvatskoj u kratko vrijeme prikupila je mnoštvo komplimenata oduševljenih obožavatelja.

Oduševljenje svojom suprugom ne krije ni naš nogometni reprezentativac i igrač Barcelone koji se svojom boljom polovicom, ali i preslatkim kćerima Altheom i Adarom često hvali na društvenim mrežama. 

Par se upoznao 2011. godine u Sevilli gdje je Raquel radila u kafiću u blizini hotela u kojem je Rakitić živio nekoliko mjeseci. Svoju ljubav ozakonili su 2013. godine, a dvije godine nakon građanskog vjenčanja Ivan je svoju Raquel odveo i pred oltar. Kruna njihove dosadašnje ljubavi su dvije djevojčice -  trogodišnja Althea i dvomjesečna Adara.

>>Rakitići zanemarili huligane: Ovako uživaju na Jadranu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

TA
tanja5x
11:32 13.07.2016.

koje dijareje??? pa ovi iskaču svaki dan sa svojim dosadnim slikama ....bojim se više otvoriti bilo koji portal

MA
markabecarina
11:38 13.07.2016.

Moj Ivane pobratime mio................! E da sam ja pun para, brak bi mi bio "tika-taka-tika-taka i tika-taka". Dokle god je para burgija sve buši, sve je "OK"!!!!!!!!!!!!!! Sretno Ivane, pobratime mio!!!!!!!!!!

RE
rem
12:10 15.07.2016.

Konobarenje je zamijenila naslikavanjem.