Nova imena za Dance

Na Exit festivalu nastupiti će i slavni Magnetic Man

Foto: Magnet Man
Na Exit festivalu nastupiti će i slavni Magnetic Man
01.03.2011.
u 16:46
Već najavljenim imenima, kao što su Fedde Le Grand, Tiga, James Zabiela, Joris Voorn i Gramophonedzie, pridružuju se i DJ Sneak, Carl Craig, Marco Carola i tiNi
Pogledaj originalni članak

Dance Arena Exit festivala najavljuje još nekoliko impresivnih imena. Svake godine 20.000 ljudi dočekuje zoru na Petrovaradinskoj tvrđavi uz najbolje izvođače svjetske elektronske scene. Već najavljenim imenima, kao što su Fedde Le Grand, Tiga, James Zabiela, Joris Voorn i Gramophonedzie, ove godine pridružuju se i DJ Sneak, Carl Craig, Marco Carola i tiNi. Pojačanje s main stagea pružit će trenutačno najpopularnija dubstep grupa i jedan od najtraženijih izvođača na Exit socijalnim mrežama Magnetic Man.

Cijena festivalske ulaznice u Hrvatskoj iznosi 550 kn, dok je mjesto u kampu 185 kn.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Idler 3
Idler 3
17:18 01.03.2011.

Svjetska elektronska scena....znači nema turbo-folk-cajka...onda to nas ne zanima >:-))