trodnevni spektakl

Na Fjaka Music Festivalu sretnom posjetitelju Harley Davison!

Foto: Fjaka Music Festival
fjaka
Foto: Fjaka Music Festival
fjaka
Foto: Fjaka Music Festival
fjaka
08.04.2014.
u 13:25
Uz nastupe Thompsona, Opće opasnosti i Atlantide, posjetitelji Fjaka Music Festivala mogu osvojiti i Harleya Davisona
Pogledaj originalni članak

Bit ćemo najjači festival glazbe i motora u regiji!! - rekli su organizatori Fjaka Music Festivala zajedno sa svojim ludbreškim partnerima iz Crazy Hills-a, najavljujući fuziju dva velika glazbena događaja u Hrvatskoj. Trodnevni glazbeni rock spektakli, Fjaka Music Festival i Crazy Hill Festival, održat će se od 8. do 10. svibnja na splitskom TTTS-u,  te od 15. do 17. svibnja na ludbreškom Otoku Mladosti.

Mnogi festivali nude bogat line -up, ali ovdje je već dugogodišnjim posjetiteljima poznato, da ova dva događaja nisu samo slušanje muzike i ispijanje piva.

Glazbeni  program započinje u četvrtak s M.P.Thompsonom, u  petak će nastupiti Opća opasnost, predgrupa im je Atlantida, a u subotu posjetitelje očekuju stari i novi hitovi urnebesnog Psihomodo  popa i predgrupa Malehookers.

Osim ludog provoda, ovogodišnja lutrija na Fjaka Music Festivalu sretnom posjetitelju može donijeti i Harley Davison. Naime, glavna nagrada bogate lutrije je novi Harley Davidson Sportster, srećka će biti po cijeni od 50 kuna.

>>Fjaka Music dovodi Psihomodo Pop, Thompsona i Opću opasnost

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.