Rođena u Splitu

Najljepša nogometašica svijeta javila se iz bolnice nakon operacije: 'Vrijeme je za oporavak'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ana Marija Marković
Foto: Instagram
Ana Marija Marković
Foto: Instagram
Ana Marija Marković
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
15.03.2023.
u 14:30
Ana Maria je rođena u Splitu, već godinama živi u Švicarskoj, a osim nogometa bavi s modelingom i marketingom. Iznimno je popularna na društvenim mrežama, a samo na Instagramu ima više od 2.5 milijuna pratiteljima s kojima dijeli fotografije s terena, ali i one iz privatnog života.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentativka Ana Maria Marković (23), koja već godinama slovi za najljepšu nogometašicu svijeta, trenutno se oporavlja od ozljede koljena koju je zadobila tijekom utakmice protiv Züricha. Ana Maria je u utorak napustila bolnicu, a pratiteljima je sretnu vijest otkrila na Instagramu. - Zbogom bolnici, a sada je vrijeme za rehabilitaciju -  napisala je sportašica koja od 2020. igra za prvu ligu švicarskoga kluba Grasshopper. Ispod objave brojni pratitelji poželjeli su joj brz oporavak, a fotografije sportašice na štakama nastale tijekom izlaska iz bolnice do sada je 'lajakalo' 222 tisuće ljudi. 

Inače, Ana je rođena u Splitu, već godinama živi u Švicarskoj, a osim nogometa bavi s modelingom i marketingom. Iznimno je popularna na društvenim mrežama, a samo na Instagramu ima više od 2.5 milijuna pratiteljima s kojima dijeli fotografije s terena, ali i one iz privatnog života. Marković igra za švicarski klub Grasshoppers i hrvatsku reprezentaciju, a svojedobno je otkrila da ju je na Instagramu zapratio slavni Neymar i slao joj poruke. Nedavno je u intervjuu za 20Minuten otkrila detalje o karijeri, ali i privatnom životu.

-Želim još ostati u Švicarskoj. Još nisam spremna za odlazak izvan države, ovdje me jako cijene. Imam ponude iz engleske i njemačke nogometne lige, a najviše me zanima odlazak u Englesku- kazala je nogometašica te otkrila kako ju je na Instagramu zapratio brazilski nogometaš Neymar. Lajkao joj je nekoliko fotografija, a potom joj se javio te su ostali u kontaktu.

-U kontaktu sam s nogometašima, ipak radimo isti posao. Dopisujemo se, ali samo na nogometnoj osnovi. Neymar je izvanredan nogometaš. Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski nogomet i da će moći odraditi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog nogometa- otkrila je.

Osvrnula se i na odnos prema nogometašicama u Hrvatsku te prokomentirala našu reprezentaciju. -Momčad je vrlo jaka, ali infrastruktura za žene uopće ne postoji. Ima jedan primjer koji pokazuje razliku između muškog i ženskog nogometa. Morale smo nositi mušku odjeću za treninge koja je stara godinama, dresovi su muškog kroja i meni osobno nedostaje poštovanje prema ženama u nogometu. S druge strane, imamo sjajne igračice, poput Ivane Rudelić i Leonarde Balog- zaključila je Ana Maria.

VIDEO Glumica podivljala zbog buke pa sa suprugom i kćeri uništavala imovinu, intervenirala i policija 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.