rijetko ga viđamo

Nakon što joj je propao i peti brak, Pamela Anderson prošetala u društvu sina u elegantnom izdanju

Foto: HPA/IPA/PIXSELL
Pamela Anderson
Foto: Winston Burris/WENN.com
Pamela Anderson
Foto: Winston Burris/WENN.com
Pamela Anderson
Foto: PA/Pixsell
Foto: Gtres/Pixsell
Foto: Gtres/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
16.02.2022.
u 22:30
Kanadsko-američka glumica, producentica i model Pamela Anderson (54) snimljena je u Malibuu u društvu sina Brandona Thomasa Leeja (25) i asistenta Jonathana nakon što prošli mjesec podnijela zahtjev za razvod
Pogledaj originalni članak

Kanadsko-američka glumica, producentica i model Pamela Anderson (54) snimljena je u Malibuu u društvu sina Brandona Thomasa Leeja (25) i asistenta Jonathana nakon što prošli mjesec podnijela zahtjev za razvod. Nakon samo 13 mjeseci zvijezda serije 'Spasilačka služba' odlučila je okončati svoj brak s Danom Hayhurstom. 

Pamela je odabrala elegantnu kombinaciju, a crnu midi haljinu kombinirala je s bež salonkama dok se njezin sin Brandon odlučio za nešto opušteniju kombinaciju sive hudice i traperica, a dobro raspoloženi nisu nisu pobjegli fotografima.

Foto: Profimedia

Podsjetimo, Pamela i Dan vjenčali su se na Badnjak 2020. godine nakon što su zajedno bili u lockdownu zbog pandemije. Izvori bliski Pameli kažu da "ona voli i živi autentično" te da je pandemijska romansa gotova. Glumica se navodno iselila iz doma koji je dijelila s Danom. Pameli je on bio peti suprug, a prije njega u braku je bila četiri puta.

Prvi brak bio joj je s Tommyjem Leejem, s kojim ima sinove Brandona i Dylana, nakon njega 2006. udala i za Kid Rocka, zatim se dva puta udavala za glazbenog producenta Ricka Solomona, prvo 2007., no taj je brak naposljetku poništen, te zatim ponovo 2013.  U siječnju 2020. Anderson u bračnu luku uplovila je s Jonom Petersom, s kojim je u braku bila samo 12 dana.

Glumica je ponovno došla u središte pozornosti nakon što je s emitiranjem počela dugoočekivana serija Pam & Tommy čija se radnja vrti oko snimke seksa Pamele Anderson i Tommyja Leeja, koja je procurila 1995. godine. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.