važan susret

Napeti odnosi: Sastanak princa Charlesa s Harryjem i Meghan trajao je samo 15 minuta

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
Camilla Parker Bowles
Foto: David Parker/Press Association/PIXSELL
Princ Charles
Foto: Andrew Milligan/Press Association/PIXSELL
princ charles
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: REUTERS
Princ Harry i Meghan Markle
Foto: REUTERS
Princ Harry i Meghan Markle
Foto: youtube
Foto: YouTube screnshot
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
16.04.2022.
u 22:30
Odbjegli kraljevski par u tajnosti je stigao u dvorac Windsor gdje su ih dočekali kraljica Elizabeta, princ Charles i njegova supruga, vojvotkinja od Cornwalla.
Pogledaj originalni članak

Britanski princ Harry i njegova supruga Meghan susreli su se u četvrtak s kraljicom Elizabetom i princem Charlesom, a britanski mediji sada su otkrili detalje.

Odbjegli kraljevski par u tajnosti je stigao u dvorac Windsor gdje su ih dočekali kraljica Elizabeta, princ Charles i njegova supruga, vojvotkinja od Cornwalla.

Kako piše Daily Mail, Charles je za susret izdvojio samo 15 minuta dok im se njegova supruga Camilla pridružila tek na polovici kratkog sastanka, a potom su zajedno napustili dvorac kako bi nastavili s drugim obvezama. 

Britanci tvrde kako je susret princa Charlesa i Harryja bio veoma važan budući da u posljednjih nekoliko mjeseci gotovo da i nisu razgovarali, naročito nakon teških optužbi koje su iznijeli na račun kraljevske obitelji tijekom intervju kod Oprah Winfrey.

Susret s kraljicom bio je manje napet, a iako su je mnogi Harryjeve riječi i djela zbunili i uznemirili, poznato je kako je unuk njezin miljenik.

-Oduvijek ju je znao nasmijati i to joj se sviđa kod njega- rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji za Daily Mail, a otkrili su i kako je sastanku prisustvovala i princeza Eugenie koja je odigrala ključnu ulogu.

Inače, kako je glasnogovornik potvrdio za The Sun, par je svratio u Ujedinjeno Kraljevstvo na putu za Haag gdje će prisustvovati na Igrama Invictus, a Harry se nije susreo sa svojim bratom Williamom.

Podsjetimo, Harry se Meghan preselio u Sjedinjene Države prošli je mjesec propustio  komemoraciju za svog djeda, princa Philipa, vojvodu od Edinburgha, koji je umro u travnju prošle godine.

Njegov nedolazak uslijedio je nakon neslaganja s britanskom vladom oko sigurnosne zaštite tijekom njegova boravka u Britaniji.

Kraljica, koja će kasnije ovog mjeseca napuniti 96 godina, pati od problema s pokretljivošću i nije prisustvovala na godišnjoj misi na Veliki četvrtak u kapeli sv. Jurja u dvorcu Windsor. Također neće prisustvovati na nedjeljnoj uskršnjoj misi u Windsoru.

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar kozorog
kozorog
06:37 17.04.2022.

Došli su pitati kolki je njihov dio. Osim novca ih ionak ne interesira ništa drugo.

DU
Deleted user
05:57 17.04.2022.

Zanimljivije mi je čitati o Seve, Vlatki , Nives i Maji.