dobri geni

Anja Šovagović-Despot (59) pokazala majku i otkrila od koga je naslijedila mladolik izgled

Anja Šovagović Despot
Foto: Instagram
1/15
16.04.2022.
u 10:00

Na fotografiji su obje dobro raspoložene te odjevene u šarene majice.

Legenda hrvatskog glumišta Anja Šovagović-Despot (59) poprilično je aktivna na društvenim mrežama i rado pokazuje trenutke iz svog privatnog života. I dok najčešće objavljuje svoje potomke kćeri Ane i sina Josipa, pa supruga Dragana Despota, već nekoliko puta pokazala je i svoju mamu Maju. 

"Nas dvije", napisala je Šovagović-Despot uz fotografiju na kojoj pozira zagrljena s mamom. Na fotografiji su obje dobro raspoložene te odjevene u šarene majice. Glumica je opisu tog prizora stavila da 'hengaju'.

Inače, Maja je profesorica hrvatskog jezika. 

Anjina majka je u veljači proslavila 80. rođendan a i tada je glumica objavila posvetu.

"Ljubav najveća, velika kao kuća, sretan 80 rođendan, baka Maja", napisala je glumica tada uz fotografiju na kojoj je njezin sin Josip s bakom.

Prije toga je za svoju mamu napisala da je 'kraljica majka, imperij, država, institucija, bedem, tvrđava, mamica'. Podsjetimo, Anjina mama se 1963. godine udala za legendarnog pokojnog glumca Fabijana Šovagovića.

VIDEO>>Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Ključne riječi

Komentara 2

KR
Kreso1969
11:34 16.04.2022.

Mislim da bi Drageca mogel zamijeniti neki Vragec, ne redi se bakica bez veze.

KO
Kondes
10:08 16.04.2022.

Vidim da je i "mladolik izgled" postao vrlo relativan pojam u današnjem Novogovoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije