opasna nesreća

Naš poznati mađioničar uoči nastupa završio na hitnoj: 'Još sam dobro prošao'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Plava Laguna Croatia Open Umag, privatni arhiv
Foto: Ana Ivkić Gotovac
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Plava Laguna Croatia Open Umag, privatni arhiv
12.07.2024.
u 13:41
"Dakle, moj show program je počeo u 20:40 i završio sam na hitnom prijamu u 21:00, a u 21:30 sam bio na pozornici, hvala publici koja me je čekala", rekao je zagrebački mađioničar Luka Vidović.
Pogledaj originalni članak

Zagrebački mađioničar Luka Vidović (45) završio je na hitnoj pomoći. Naime, iluzionist se spremao za nastup u poznatom umaškom hotelu Laguna Plava Sol, pri čemu mu se dogodila nesreća. Detalje ove nemile situacije Luka je opisao u najnovijoj objavi na svojem Instagram profilu. Fotografije možete pogledati u naslovnoj galeriji, a priču prenosimo u cijelosti

"Čekate li vi da vam se otvore automatska staklena vrata u hotelu ili nonšalantno i prepotentno kao ja prođete kroz njih s čašom u ruci buljeći u mobitel?" upitao je na početku Vidović pa otkrio što se točno dogodilo: "S tim da sam super prošao, samo mi se staklo od čaše zabilo u trbuh, ostalo je popadalo po podu", kazao je 45-godišnjak, koji je naposljetku ipak uspio održati svoj nastup. "Dakle, moj show program je počeo u 20:40 i završio sam u hitnom prijamu u 21:00, a u 21:30 sam bio na pozornici, hvala publici koja me je čekala. Isto tako zahvaljujem od srca šefu sale hotela Plava Laguna Sol Umag koji ne samo da me nije šutnuo nogom u dupe već me odveo na šivanje i čekao da me preštepaju i vratio. A još veća hvala od srca tetama šnajdericama na hitnoj u Umagu koje su me dozvale u rekordnom roku i koje su mi poklonile samo tri šava na palcu i dva šava na trbuhu za uspomenu i dugo sjećanje!" zahvalio se Vidović.

Zatim je pozvao svoje pratitelje da ga utješe tako što će podijeliti neke svoje nesreće "Evo, stvarno ne znam kako bih nazvao svoju glupost nakon ovakvog show programa u Plavoj Laguni, molim vas utješite me i napišite mi u komentare vaše level PRO gluposti, evo, čak ću najvećeg profesionalca ili profesionalku nagraditi Lukinim brzim trikom da me imaju u trajnom sjećanju kao brata po gluposti. I tetama šivalicama ću pokloniti Lukin brzi trik i cijelom hotelu i malom iz prvog reda koji me dočekao s riječima i meni izvukao suze radosnice: 'Đes do sad, pa kasniš'", napisao je, a ljudi su mu u komentarima odgovorili: "I tako se lijepo sasujem jedno 20-ak stepenica, jer sam s tom divnom petom zapela i rasula se skupa s otvorenim novčanikom", "Ajme, pa ti si gori od mene", "Kakav si ti mađioničar koji ne zna proći kroz zatvorena vrata?" pisali su.

VEZANI ČLANCI:

TAMARA OBROVAC

'U šestom osnovne na televiziji sam vidjela kako Tereza Kesovija svira flautu. Odmah sam krenula učiti taj instrument'

Postala je svojevrsnom institucijom, objavila trinaest albuma, prikupila isto toliko Porina i postala priznatom na jazz pozornicama Europe. Može se u njezinu slučaju govoriti o posebno istarskoj sorti pčele koja ne može niti zamisliti stati. Stvara i nastupa, piše multimedijske projekte, glazbu za film i kazalište, smišlja nove forme i izričaje, kud god prođe ostavlja za sobom višak meda za one koji tu njezinu energiju i glazbeni izričaj vole ili bar pokušavaju razumjeti.

Vidović je za kraj najavio ludo ljeto: "Ovo će biti nezaboravno ljeto, predosjećam. Zapratite me za nove doživljaje iz serijala "Rekli su budi mađioničar, bit će ti zabavno..." Stay tuned i pratite moje postove, ovo će biti veselo ljeto puno trikova, garantiram", zaključio je mađioničar.

Podsjetimo, glumac i iluzionist Luka Vidović na svojem se Facebook profilu prisjetio svog oca, glumačke legende Ivice Vidovića koji nas je napustio prije 12 godina. Luka je objavio nekoliko fotografija s ocem te napisao: "I prođe 12 godina! Fališ stari!" te dodao emotikon slomljenog srca.

GALERIJA: Luka Vidović prisjetio se oca Ivice koji nas je napustio na današnji dan prije 12 godina

Foto: Facebook screenshot
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Plava Laguna Croatia Open Umag, privatni arhiv
Foto: Plava Laguna Croatia Open Umag, privatni arhiv
Foto: Plava Laguna Croatia Open Umag, privatni arhiv
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Privatna arhiva
Foto: Plava Laguna Croatia Open Umag, privatni arhiv
Foto: Privatni album
Ivica Vidović
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
22.11.1993., Zagreb - Ivica Vidovic, hrvatski kazalisni, televizijski i filmski glumac. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Privatni album
Ivica Vidović
Foto: Privatni album
Ivica Vidović
Foto: Privatni album
Ivica Vidović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL
Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL

Luka se također prisjetio i svoje majke, glumice Mirjane Majurec. Objavio je fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira s majkom tijekom zajedničkih trenutaka, a uz fotografiju tek je kratko napisao: "Prođe godina dana." Njegova emotivna objava ganula je Lukine brojne pratitelje na društvenim mrežama koji su se sa sjetom prisjetili preminule glumice.

Uz nju su uvijek bili sinovi Luka Vidović i Ivan Mlinarić, a podrška u teškim situacijama bio joj je i bivši suprug, nogometaš Marko Mlinarić Mlinka koji ju je često vozio na preglede i kemoterapije. Minja je imala dvije velike ljubavi: prva je bio glumac Ivica Vidović koji je bio stariji 13 godina od Minje i upoznali su se 1972. na snimanju TV serije "Psihopati". Njihov brak potrajao je samo tri godine i plod njihove ljubavi je Minjin najstariji sin Luka.

VIDEO: HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere: 'Žena komentira nogomet?! Ostavi se ćorava posla'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
AnaJosipNikoAntonio
14:02 12.07.2024.

Nadam se da će biti sve super.Dobar dečko i pošten,nekada smo trenirali kosarku ...bili u Americi zajedno.