na otvaranju festivala

FOTO Leon Lučev u rijetkom javnom pojavljivanju s 13 godina mlađom suprugom

Svečano otvorenje 71. Pulskog filmskog festivala i svjetska premijera filma Rajka Grlića "Svemu dođe kraj"
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/11
12.07.2024.
u 12:16

Na otvaranju 71. filmskog festivala u Puli Leon i Jelena pogledali su premijeru filma 'Svemu dođe kraj'. Između ovog glumačkog para navodno je zaiskrilo 2018. na filmskom setu, a u ožujku sljedeće godine dobili su prvu kćerkicu.

Šibenski glumac Leon Lučev (54) i njegova supruga, glumica Jelena Graovac (41), sinoć su svojim dolaskom upriličili otvorenje 71. Pulskog filmskog festivala. Ovaj samozatajni par prisustvovao je premijeri filma 'Svemu dođe kraj' režisera Rajka Grlića. Bila je ovo rijetka prilika u kojoj se Leon i Jelena pojavljuju u javnosti, budući da svoj privatni život vješto skrivaju.

Ovaj put zapeli su za budno oko fotografa. Dobro raspoloženi Lučev u bijeloj prozračnoj košulji mahao je okupljenima, dok se za ruku držao sa svojom 13 godina mlađom boljom polovicom. Graovac je pak odjenula bež laneni sako ispod kojeg se nazirao crni topić, a plavu kosu je svezala u punđu i tako istaknula lice. Inače, ovaj skladan par već godinama živi u glumčevom rodnom Šibeniku, daleko od kamera i pozornosti. Fotografije s otvaranja Festivala možete pogledati u naslovnoj galeriji.

GALERIJA:Leon Lučev u tajnosti oženio 13 godina mlađu partnericu?

Svečano otvorenje 71. Pulskog filmskog festivala i svjetska premijera filma Rajka Grlića "Svemu dođe kraj"
1/3

Jelena je nadarena glumica iz Rijeke koja je 2013. diplomirala u klasi Lenke Udovički i Rade Šerbedžije na riječkoj Akademiji primijenjenih umjetnosti. Navodno, između nje i Leona ljubav se pojavila na setu filma 'Jezero', prvog bosanskohercegovačkog horrora snimljenog 2018. godine. Dvojac od tada kontinuirano surađuje na poslovnom planu, a osim uloga u filmovima i predstavi, zajedno su pokrenuli i glumačku radionicu. Kruna njihove ljubavi stigla je u ožujku 2019. u obliku njihove kćerkice, kojoj su nadjenuli neobićno ime - Neo.  

Lučev je zaruke s Jelenom najavio u svibnju 2021. godine kada je na Instagramu objavio fotografiju koja prikazuje mušku i žensku ruku na kojima je identično prstenje. 'Sretno nam!', napisao je u opisu uz objavu na profilu koji nije otključan za javnost. Iako nije otkrio o čemu je točno riječ i je li oženio svoju odabranicu Jelenu Graovac u komentarima su se odmah počele nizati čestitke. 

VEZANI ČLANCI:

Da između njega i Jelene postoji nešto posebno potvrdio je i tijekom 24. Sarajevo Film Festivala na kojem je osvojio nagradu Srce Sarajeva za najboljega glumca za ulogu vozača kamiona u drami ‘Teret’ redatelja Ognjena Glavonića. Primajući nagradu zahvalio je ekipi filma i redatelju, a najvažniju zahvalu sačuvao je za kraj. - Hvala, Jelena - poručio je s pozornice glumac i svoju odabranicu, ali i sve okupljene ostavio bez teksta jer svoj privatan život nikada nije isticao u javnosti. 

O ljubavi ne voli govoriti u medijima, a jedan od rijetkih javnih istupa sa sadašnjom partnericom imao je uoči parlamentarnih izbora 2020. kada je podržao platformu Možemo!. - Većinu ljudi koji su na toj platformi i uključeni u tu političku opciju, osobno poznajem i kroz njihov dugogodišnji, kako aktivistički, tako i politički, i umjetnički rad, imam pravo da kažem u svoje ime - stekao sam povjerenje u te ljude - kazao je Lučev u videu koji je ujedno bio i rijetki uvid u njegov zajednički život sa životnom suputnicom.

U ljeto iste godine Šibenčanin i Riječanka po prvi su put zajedno odigrali predstavu 'Intimnost' koja je premijerno izvedena na 71. Dubrovačkim ljetnim igrama. Tim povodom Jelena je dala jedan od rijetkih intervjua u kojem je progovorila o suradnji, ali i životu s partnerom. - S Leonom je sve u životu najintenzivnije i najljubavnije, pa i rad. Leon i ja smo dosad dvaput zajedno radili na filmu. U kazalištu smo glumački partneri prvi put u ovoj predstavi. U predstavi se bavimo intimnošću, bliskošću, i postoji jedan velik prostor u ovoj predstavi kojeg ne moramo da igramo jer on naprosto postoji. Iz njega idemo dalje, u to što je scensko. Temom bliskosti već smo se bavili na filmu, tada je postojala i ideja da radimo predstavu - kazala je tada Jelena za Telegram.

Podsjetimo, iz prijašnjeg braka s dubrovačkom kiparicom Ivanom Jelavić glumac ima sina Ivana te dvije kćeri - Elu i dvije godine mlađu Zoe. S bivšom suprugom Ivanom u braku je bio 10 godina, razveli su se 2011. godine, a i nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. Unatoč tome što svoj odnos nisu obnovili često ih se moglo vidjeti zajedno u šetnji gradom te na raznim društvenim događanjima. Nakon razvoda, Leona se jedno vrijeme povezivalo s doktoricom znanosti Davorkom Vidović s kojom je viđen 2012. na premijeri filma 'Rimu, s ljubavlju'. Vezu nikada nisu potvrdili, a novu životnu partnericu pronašao je tek pet godina kasnije.

VIDEO: HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere: 'Žena komentira nogomet?! Ostavi se ćorava posla'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije