VEČERA ZA 5

Natalija je za svoju večeru dobila 40 bodova, a Marija pokrenula zanimljivu inicijativu vaganja kandidata

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
07.10.2024.
u 19:00
Poljoprivrednica Natalija Poljak otvorila je sinjski tjedan i osvojila maksimalan broj brodova.
Pogledaj originalni članak

Poljoprivrednica Natalija Poljak ugostila je ekipu prvog dana sinjskog tjedna 'Večere za 5'. Za svoju sjajnu večeru dobila je visokih 40 bodova! "Sve je bilo top", komentirala je Marija. "Svaka čast, ukupna večer je bila izvanredna", dodao je Marko!

Pripravu večere je Natalija započela glavnim jelom naziva '2 u 1'. "Nije nam teško jesti, pa što bude", komentirala je Marija naziv glavnog jela. "Vjerojatno juneći but u nekom umaku", dodala je Renata. Uskoro je domaćica otkrila da će za glavno jelo poslužiti pašticadu i domaće njoke. Uslijedila je priprava deserta 'Pogodak u sridu'. "Pa po sinjski, normalno", kroz smijeh je Marija komentirala naziv deserta. "Zvuči obećavajuće, možda nešto što nismo očekivali", dodala je Renata. Domaćica je uskoro otkrila da radi tortu od palačinki. "Bajami, orasi, nešto kvalitetno i tradicionalno to mora biti", zaključio je Marinko. Za kraj, Natalija je spravila predjelo - 'Vegetarijanska sreća'. "Volim što će jedno jelo biti vegetarijansko, možda juha od tikve", komentirao je Marko. "Vegetarijanska hrana je ukusna, ali je sam ne bi radio ili naručio da je moram napraviti. Ja preferiram meso", zaključio je Marinko. Natalija je otkrila da će svojim gostima za predjelo zaista ponuditi juhu od tikve, ali i zapečene punjene gljive.

GALERIJA Prva je ovog tjedna ekipu dočekala Natalija Poljak, pogledajte kakva je bila atmosfera

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Uskoro se ekipa srela u kombiju, neki po prvi put, a drugi su se već i poznavali. Zaputili su se kod Natalije, koja ih je dočekala s prigodnim aperitivom. Orahovac, domaća višnja i liker - ekipi je Natalija ponudila pića dobrodošlice, a usto su im zapjevale i dame iz KUD-a Krenica. "Odradila je doček fantastično, malo ju je tremica držala", komentirala je Marija doček. "Ostavilo mi je ovo dojam", dodao je Marko. "Višnjevača mi se jako svidjela, bolja je od moje", zaključila je Renata. 

Pred ekipu je potom stiglo predjelo - 'Vegetarijanska sreća'. "Predjelo mi izgleda fantastično", komentirao je Marinko. "Nisam ubrala da su to šampinjoni", dodala je Marija. "Puni pogodak", zaključio je Marko. Prije blagovanja, Marija je pokrenula inicijativu da se svi kandidati izvažu na prvoj, ali i posljednjoj ovotjednoj večeri! Glavno jelo iduće je stiglo, u vidu ukusnog junećeg buta i domaćih njoki. "Glavno jelo je bilo izvanredno", otkrio je Marinko. "Meso je bilo odlično, topilo se u ustima, nemam zamjerke", dodala je Renata. "Nisam ljubitelj njoka, ali ovaj put sa saftom i pašticadom kad se to ukomponiralo, sve mi je bilo odlično", zaključio je Marinko. 

VEZANI ČLANCI:

Desert je stigao posljednji pred kandidate kao 'Pogodak u sridu'. "Desert mi je bio neobičan, nisam mogla dokučiti što je bilo unutra, lisnato ili neke kore", zapitala se Renata. "Torta od palačinki, izgledala je izvanredno", dodao je Marko. Pohvale su stizale sa svih strana! "Svejedno mi je koji sam, ne bježim od onog što sam htio napraviti", zaključio je Marinko. 

Za kraj - Natalija je divnu večeru privela kraju uz prigodne poklone i svirku Ivana i Antonija. Ekipa je pohvalila domaćicu i zadovoljno zaključila prvi dan ovotjedne večere. "Bila je izvanredna, iako je imala tremu! Znala se nositi time, pripremila je izvanredan meni, jednostavno je zaboravila na to i uklopila se s nama do kraja večeri", zaključio je Marinko lijepim riječima Natalijinu večeru.

Nove epizode 'Večeru za 5' gledajte na RTL-u od 17.50 sati i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

VIDEO Popularna Lila opisala ej svog savršenog muškarca i osvrnula se na preljub

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.