NOVI SMJER Nu2

Stanković odgovorio na kritike o emisiji: Ne borim se jer sam se umorio, depresivan sam i kupio me Plenković

Rovinj: Weekend Media Festival, Panel - Kontraverzni poduzetnik
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/7
07.10.2024.
u 13:25

Dio publike pozdravlja ovaj zaokret u temama i gostima, ali veliki dio uputio je kritike Aleksandru Stankoviću na koje je on sada i odgovorio

U novoj sezoni "Nedjeljom u 2" urednik i voditelj Aleksandar Stanković promijenio je smjer emisije i odlučio je nakon četvrt stoljeća emitiranja okrenuti novu stranicu.  – Nakon 24 godine došlo je vrijeme da se promijeni karakter emisije. Nedjeljom u 2 više neće biti politički talk-show. Razgovarat ćemo i dalje o relevantnim društvenim fenomenima, ali bez premijera, predsjednika i Sabora u glavnoj ulozi. Odmak od politike moja je ideja, nitko me nije natjerao na to, ali odlučio sam u drugom dijelu svoje karijere pokušati dati nešto više ovoj zajednici od pukog istjerivanja istine s političarima – poručio je Stanković u prvoj emisiji u kojoj je tema bila "Ljudi koji su ni iz čega stvorili nešto".

Gost prve emisije bio je Mislav Malenica, privatni poduzetnik i informatički stručnjak, dok je u jučerašnjoj emisiji, u kojoj je tema bila ljubav, gostovala pjevačica Josipa Lisac. Dio publike pozdravlja ovaj zaokret u temama i gostima, ali veliki dio uputio je kritike Stankoviću na koje je on sada i odgovorio. 

VEZANI ČLANCI

"'Ne borim se jer sam se umorio, depresivan sam i kupio me Plenković.' To tvrde oni kojima se ne sviđa novi smjer Nu2. Sve je točno osim ovog o depresiji. Otkud sad to? Nisam uopće depresivan jer vidim da su se svi digli na dvije zadnje oko tema valja li nam srednja škola ili ne, valjaju li nam pederi ili ne, valja li nam mržnja ili ljubav, a bile su samo dvije emisije. O. K., teme malo jesu priglupe, al ko što se vidi iz ovog posta, bavljenje glupošću nije mi strano", poručuje na svojem Facebooku urednik i voditelj emisije. 
Da će do promjena u emisiji doći, Stanković je najavio uoči početka nove sezone i otkrio je tada koje se stvari neće mijenjati. 

– U novoj sezoni ostaju termin, voditelj i studio, a sve drugo će biti drugo. Nakon četvrt stoljeća okrećemo novi list, ili za mlađe generacije stišćemo novi klik. Gdje će nas to odvesti, tko zna, ali veselim se tom putovanju i zovem vas na to putovanje! Želim napraviti emisiju nakon koje će se gledatelj osjećati dobro – rekao je nedavno Stanković. 

GALERIJA Pogledajte nastupe druge emisije "Supertalenta"

Rovinj: Weekend Media Festival, Panel - Kontraverzni poduzetnik
1/69

Komentara 19

PR
prajdali100
14:05 07.10.2024.

Poštovani Stankoviću , vašu emisiju ne gledam poslije namještenih emisija sa Mesićem i mogu vam,u povjerenju,reći da se sjajno osjećam.Pozdrav !

Avatar Navijač
Navijač
14:00 07.10.2024.

Aca Trica Neuništiv je kao i njegov drug iz "službe" Goran Milić.

Avatar Gyam
Gyam
14:14 07.10.2024.

Došla naredba ODOZGO da reklamira deriguze kao nešto normalno no nikada ovi prostori to eće prihvatiti kao normalno jer normalno NIJE! nAŠIM NARODIMA SE PO TIM PITANJIMA MOZAK NEMOŽE ISPRATI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije