Suze jedne mame

Nataša Janjić o izazovima majčinstva: Malo sam plakala u autu kad sam odlazila

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nataša Janjić
Foto: Instagram
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
13.03.2021.
u 19:15
Glumica je otkrila kako je njezin sin krenuo u vrtić i opisala je kako je izgledao trenutak u kojem ga je ostavila na čuvanje tetama u vrtiću.
Pogledaj originalni članak

Mnogi su roditelji isplakali suza i suza kada su prvi put ostavljali svoje mališane u vrtiću i teška srca su se opraštali od njih. Takvo iskustvo imala je i glumica Nataša Janjić Medančić čiji je stariji sin Toni ovaj tjedan prvi put krenuo u vrtić. 

- Moje najstarije krenulo je u vrtić ovaj tjedan! Ja sam malo plakala u autu kad sam odlazila, a možda i zato jer me nekako bezbrižno pozdravio dok sam ga ostavljala. I odjednom, otvorilo se konačno neko slobodno vrijeme za mamu, a pogotovo za njegovu mlađu seku koja me čitavo ovo vrijeme strpljivo dijelila s bratom. - ispričala je Nataša u objavi na Instagramu i podijelila fotografiju na kojoj drži njegovu igračku koju je pronašla u džepu te je dodala: - I onda, onaj trenutak kad posegneš u džep i pronađeš taj mali fizički dokaz da si mama ma gdje god krenula i da tvoja djeca jednako čuvaju i tebe.

Nataša je u braku s Nenadom Medančićem dobila sina Tonija i kći Kaju koja se rodila 24. srpnja prošle godine, a period prije poroda bio je jako težak za Natašu jer je iznenada nakon redovnog pregleda morala ostati u bolnici i nije se stigla ni pozdraviti sa sinom, a njezin suprug zbog pandemije koronavirusa nije mogao biti prisutan na porodu.

- Bilo je to krajem lipnja, u vrijeme kada posjeti u bolnicama nisu bili dopušteni. Tada sam, nakon redovite kontrole, a prije odlaska na more, iznenada zadržana u bolnici zbog određenih komplikacija i obaveznog mirovanja, s idejom da ću uskoro izići. S djetetom se nisam bila ni pozdravila, što mi jako teško palo. Čovjek ne razmišlja o tome dok mu se ne dogodi, odnosno da ću zbog dolaska drugog djeteta ostaviti prvo na više od mjesec dana. Suprug nije mogao biti na porođaju, Kaju je vidio tek kad smo izišli iz bolnice. Bilo mi je to zaista najteže razdoblje u životu. Nesretna zbog nemogućnosti da vidim najmilije, sama u bolničkoj sobi, zabrinuta za ishod i zdravlje moje djevojčice - ispričala je Nataša u intervju za Story.

 

 

 

komentari ne staju

Ivana Knoll izbacila stražnjicu u prvi plan, a pratitelji joj ne daju mira: Nešto nije u redu s guzom, izgubila je oblik

Ivana je stekla veliku popularnost i njezin Instagram pun je zavodljivih fotografija za koje joj mnogi dijele pohvale, ali nađe se uvijek i pratitelja koji ostavljaju neugodne komentare. Slično se dogodilo i nakon što je objavila fotografiju na kojoj je pozirala pored bazena u bijeloj majici i kratkim bijelim hlačicama koje su naglasile njezinu pozadinu i preplanuli ten.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

JM
ja-ma
19:52 13.03.2021.

A zamisli kako je bilo Lokasovoj bivšoj ženi sa troje i četvrtim na putu dok si se ti j....a s njim okolo? Ne želim nikom zlo,al takvima kao ti bih voljela da karma naplati.

RO
RogaBabaroga
19:40 13.03.2021.

da, da samo tvoje dijete ide u vrtić!? i samo je tebi teško! sirota

MA
Masnica3
20:13 13.03.2021.

To je sudbina milijun žena , ostavljaju djecu da bile u bolnici . Ona je barem situirana i mogu platiti nekog za razliku od drugih. Nedavno mi je umrla rodjaka sa nepunih 30 godina. Ostalo dijete od 4 godine i 10 dana. Moždani nakon poroda. To si tragedije, a ova prenemaganja bez komentara