ŽIVOT NA VAGI

Natjecatelji podijeljeni u timove, prvi trening prošao u suzama: 'Bojim se da neću izdržati'

Foto: VOYO screenshot
Život na vagi
Foto: VOYO screenshot
Život na vagi
Foto: VOYO screenshot
Život na vagi
Foto: VOYO screenshot
Život na vagi
Foto: VOYO screenshot
Život na vagi
Foto: VOYO screenshot
Život na vagi
Foto: VOYO screenshot
Život na vagi
11.09.2023.
u 20:00
U plavom timu kod Mirne su Irena, Nina, Marie, Dajana, Kruno, Jure, Martin i Pero . U crvenom timu trenera Ede su Anđela, Ljube, Marsela, Silvija, oba Mislava, Leonardo i Goran. - Bit će mi zanimljivo raditi s jednim parom, kazao je trener Edo, nakon što se otkrilo da su u njegovom timu Ljube i Goran. - Želim da se osjeti zajedništvo, tjerat ću vas iznad vaših granica, obećala im je Mirna.
Pogledaj originalni članak

Kandidati nove sezone "Života na vagi" smjestili su se u svoj novi dom, a nakon početnog šoka novom sredinom krenulo je opuštanje.

- Osjećam se bolje nego jučer, no još uvijek imam neki strah, kazala je Marina. Marseli jutro nije lijepo počelo. Kazala je kako je bole noge, ali to je nije u ničemu sprječavalo, pa neće ni u ovome. 

- Bojim se da neću izdržati napore u izazovima. Jako mi je teško držati taj tempo, jer ne mogu bez tableta protiv bolova, dodala je Marina. Kolegice su joj rekle da su jako ponosne na nju što je uspjela završiti prvi izazov. Marina im je ispričala da ne pamti kada je negdje zadnji put išla pješice.

- Dvije godine sam izlazila samo u svoje dvorište, dalje se nisam usudila, rekla je Marina, a kolegice su je podržale i dodale da ne smije odustati. 

Povratnici, bračni par Goran i Ljube kazali su kako se bolje osjećaju s ovom ekipom, nego s onima s kojima su bili u drugoj sezoni. Misle da je to zbog toga jer su stariji i opušteniji.

- Ekipa u ovoj sezoni mi je puno bolja nego u prvoj, bolje sam se uklopio, rekao je Goran, a Ljube je dodala da idu svatko za sebe jer jedino tako mogu pomoći sebi, ali i svojoj djeci. 

- Svatko se boji svoga neuspjeha, debljina je isto neka vrsta bolesti na koju se može utjecati. A kada znaš da možeš a ne radiš na tome, onda se sramiš, iskreno je rekao Goran. 

Ljube je kazala kako je bolje ako budu u različitim timovima, vjeruje u sebe osobno i svog supruga. Da nije tako ne bi opet došla pred kamere. No, dodala je i da nije spremna za prvi trening jer ne zna što je čeka. Kandidati imaju zadatak u prvom ciklusu skinuti 3,9 kilograma tjelesne mase da svi ostanu u showu. 

VEZANI ČLANCI: 

- Otkad ste prošli kroz ova vrata isprike ste ostavili doma. Od sada od vas očekujemo trud, disciplinu, rad, i da stvarno date maksimum od sebe, rekla im je trenerica Mirna.

- Ako smo stvarno mogli jesti i dovesti se u ovu situaciju, mislim da sad možemo i trčati, skakati, penjati se, dizati utege i ostalo, rekao je Leonardo prije početka treninga u kojem su treneri htjeli vidjeti u kakvoj su formi. Na početku su samo razgibavali zglobove.

- Jako mi je teško. Nikada nisam vježbala niti bila u teretani, rekla je Irena koja ima jaku volju, no u teškim je bolovima. Obećala je da će stisnuti zube i dati sve od sebe. 

Marseli je bilo teško jer je imala obje slomljene ruke, i njena kilaža joj je teška za ruke . No izdržala je prve napore, na čemu joj je čestitao trener Edo. 

- Želim imati normalan život, otići s prijateljicama na kavu i sa zaručnikom na planinarenje, rekla je Marsela kojoj je najgore plakanje zbog svakodnevnih bolova u nogama.

- Postoji alternativa, život bez bolova. A za to se moraš potruditi, rekao joj je Edo koji svakom kandidatu pristupa na osobni način.

- Vidim već da će s Mislavom biti problema jer voli zaobilaziti pravila, rekao je Edo o 28-godišnjem kandidatu koji ima 213 kilograma. Kandidati su s uspjehom prošli prvi trening u "Životu na vagi" i krenuo je odabir timova. 

U plavom timu kod Mirne su Irena, Nina, Marie, Dajana, Kruno, Jure, Martin i Pero . U crvenom timu trenera Ede su Anđela, Ljube, Marsela, Silvija, oba Mislava, Leonardo i Goran.

- Bit će mi zanimljivo raditi s jednim parom, kazao je trener Edo, nakon što se otkrilo da su u njegovom timu Ljube i Goran. 
- Želim da se osjeti zajedništvo, tjerat ću vas iznad vaših granica, obećala im je Mirna. 

Kandidate je idućeg jutra čekalo slatko iskušenje. Na stolu su bili kolači i mlijeko, a natjecatelj koji pojede najviše kalorija može osvojiti vrijednu nagradu. Pobjednik ima moć spasiti sebe ili bilo kojeg drugog kandidata od ispadanja na bilo kojem vaganju. Nagradu može iskoristiti samo jednom. 

- Ja svaki dan pričam o slatkom, i sad su ispred mene, rekao je Jure. 

- Ja ne mislim jesti ono čega sam se odrekla kad sam ušla u show, rekla je Irena i dodala da ako baš mora izaći vani neće jesti slatko. Ljube je rekla da joj nije dovoljno dobra nagrada da bi pokleknula, a izazov nije htio ni njen suprug Goran. Izazova se na kraju jedini prihvatio Jure, koji je izračunao da je potrošio kalorija koliko je potrošio tijekom cijelog dana prije. 

- Trenutno samo razmišljam kako ću trčati oko kuće. Mislim da nitko nije toliko nenormalan da će pojesti onoliko koliko sam ja, rekao je Jure. Nutricionistica Martina rekla je ekipi kako je Jure jedini koji je jeo, pa je on tako i osvojio nagradu. 

- Jako me iznenadilo, mislila sam da će više osoba jesti, a prvenstveno sam mislila na Peru, rekla je Nina. 
Nutricionistica je Juri rekla da se malo zanio jer je pojeo 1146 kalorija.

- Ponosan sam na nagradu, ali nisam na količinu koju sam pojeo, rekao je Jure. Martina im je rekla kako je pogledala njihove dnevnike prehrane, te da je najgore to što jedu puno rafiniranog šećera. Točnije, u jednom danu svih 16 pojedu 1,4 kilograma rafiniranog šećera, a u tjedan dana 56 kilograma pekarskih proizvoda. A onda su se upoznali i s nekim proizvodima koje će jesti u kući.

- Ja sam mislio da je kvinoja voće, rekao je Jure, a s njim su se složili još neki natjecatelji. 

- Svatko od vas počne dan s mesnim prerađevinama, a neki u 11 za prvi obrok jedu gulaš. U jednom danu jedete 6,6 kilograma mesa i mesnih prerađevina, rekla je Martina. 

- Gladovati nećete, ali ćete jesti 5,6 obroka dnevno. Zato sam svakom od vas napravila individualne jelovnike, rekla im je na kraju Martina. 

VIDEO: Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.