posebna prigoda

Ne viđamo je često! Tajči se pohvalila lijepom mlađom sestrom, pratitelji ne vide razliku između njih dvije

Foto: Eli Greis
Foto: Screenshot
Foto: Facebook
Foto: Eli Greis
Foto: privatni album
Foto: Eli Greis
Foto: Eli Greis
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
18.08.2021.
u 08:35
Podsjetimo, Tatjana je ranije otkrila kako je iz Amerike u Hrvatsku stigla kako bi snimila emisiju o vlastitoj glazbenoj karijeri, ali i zbog koncerta koji je 14. kolovoza održala na Pelješcu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči prije nekoliko dana stigla je u Hrvatsku kada ju je na aerodromu dočekala njezina majka. Dok Tajči uživa na odmoru, na društvenim mrežama pohvalila se drugom članicom svoje obitelji i to na vrlo poseban dan. Naime, u povodu rođendana mlađe sestre Sanye Mateyas, objavila je njezinu fotografiju uz emotivnu posvetu.

"Ona je zabavna, snažna i hrabra. Ona osvjetljava svaku sobu i svaku skupinu. Ona je 'showstopper' i čarobni trenutak. Šalje najbolje darove i piše najbolje pjesme. Ona je moja vila i moj superjunak. Ona je moja sestra i danas joj je rođendan. Volim te Sanya i jedva čekam ovu našu turneju", napisala je Tajči uz fotografiju.

Foto: Screenshot

Pratitelji su se u komentarima pridružili čestitkama za rođendan, a nisu mogli ne primijetiti koliko sliče jedna drugoj. 

Podsjetimo, Tatjana je ranije otkrila kako je iz Amerike u Hrvatsku stigla kako bi snimila emisiju o svojoj glazbenoj karijeri, ali i zbog koncerta koji je 14. kolovoza održala na Pelješcu. Otkrila je tada i da u Hrvatskoj ostaje do 18. kolovoza. 

"Ovo je sve! Zagrljaj mame u zračnoj luci. Ovo je ljubav, ovo je sreća, zajedništvo, mir, utjeha, sigurnost, iscijeljene, olakšanje, zahvala, podrška, podsjetnik na moje početke i neiscrpna podrška koja me vodi kroz sve što život nosi. Ovo je uzbuđenje i radost zbog svake sekunde življenja, ovo je snaga… apsolutno sve sažeto je u zagrljaju moje mame", napisala je Tajči u opisu fotografije na kojoj pozira u društvu majke Štefice. 

VIDEO>>Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.