Janko Popović Volarić

Ne volim se gledati ovako, no ne smatram to šokantnim

Foto: Promo
Janko Popović Volarić
Foto: Pixsell
najpozeljniji
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
janko popović volarić
Foto: Promo
Janko Popović Volarić
30.11.2016.
u 08:30
Glumac otkriva da u filmu “Goran” za koji se obnažio to i nije najšokantnije što čeka gledatelje te da ga susjedi i dalje pozdravljaju na ulici
Pogledaj originalni članak

Glumac Janko Popović Volarić u dugoočekivanom filmu “Goran” redatelja Nevija Marasovića ima zapaženu ulogu. I prije no što je publika imala priliku vidjeti film koji počinje igrati u kinima 22. prosinca, o Jankovoj ulozi se pričalo, a sve zbog škakljivih fotografija koje su zapalile javnost.

Nisam ni prvi ni zadnji

Na pitanje o golišavim fotografijama kojima je film najavljen Janko tvrdi da je PR tim filma time napravio dobar potez. – Ne smatram te fotografije šokantnima. Moram naglasiti da to nisu najšokantniji kadrovi našeg filma. Nisam ni prvi ni zadnji glumac koji je gol u kadru. Film je umjetničko djelo, a to su prizori iz filma, a ne neke gole fotke postavljene na Facebooku. Osobno se ne volim gledati takvog u novinama, ali te bi fotografije vjerojatno izašle prije ili kasnije pa je PR filma pametno preduhitrio medije – smatra Janko.

Na pitanje kako su na njegove fotografije reagirali prijatelji i djevojka Tijana Pečenčić te je li dobio i koju nemoralnu ponudu, odgovara: – Bilo je svega, ali u okvirima moralnog. Moji su susjedi vrlo pristojni i dalje me pozdravljaju, prijatelje nisam izgubio, a Tijana je imala komentare koje bih zadržao za sebe.

Zbog golišavih scena, kaže, ne traži veći honorar, no odaje da mu nije bio poseban gušt snimati gol u Gorskom kotaru usred zime. – Kad počne snimanje, svejedno je jesi li gol ili nosiš kostim svećenika ili policajca – veli pa dodaje da nema toga što ne bi napravio za ulogu.

– Ne vidim zašto bih kao glumac trebao ili čak smio imati neku vrstu ograničenja. Pogotovo ako sve skupa ima smisla.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.