Neraspoloženi Harry!

Odbjegli kraljevski par napustio Veliku Britaniju prije završetka proslave kraljičinog jubileja

Foto: Instagram screenshot
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: NISYND/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
06.06.2022.
u 23:00
Fotografi su ih snimili u zračnoj luci nakon slijetanja gdje ih je dočekao automobile, no sudeći po fotografijama Harry nije bio raspoložen. Meghan i Harry tako su propustili veliki concert u Buckinghamskoj palači te se nisu pojavili na balkonu s kraljicom kako je to bilo najavljeno i ranije najavljeno.
Pogledaj originalni članak

Kako pišu britanski mediji, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle s djecom su se vratili u Kaliforniju sat vremena prije završetka proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Fotografi su ih snimili u zračnoj luci nakon slijetanja gdje ih je dočekao automobile, no sudeći po fotografijama Harry nije bio raspoložen.

Foto: Profimedia
Meghan i Harry tako su propustili veliki concert u Buckinghamskoj palači te se nisu pojavili na balkonu s kraljicom kako je to bilo najavljeno i ranije najavljeno.

U javnosti su se tek pojavili u petak na misi zahvalnici, a većinu vremena proveli su u Frogmore Cottageu gdje su priredili opuštenu zabavu povodom prvog rođendana njihove kćeri Lilibet. Inače, bio je ovo prvi posjet odbjeglog pata nakon što su prije dvije godine napustili Veliku Britaniju. 

Kraljica je i prije njihovog dolaska u Veliku Britaniju zamolila unuka i njegovu suprugu Meghan da Netflixove kamere, koje ih u posljednjih nekoliko mjeseci prate budu ugašene tijekom proslave na što je Harry navodno pristao.

Meghan i Harry pridružili su se ostalim članovima kraljevske obitelji kako bi iz Ureda general-bojnika gledala spektakularnu vojnu paradu, a za ovu prigodu vojvotkinja je odabrala elegantnu tamnoplavu haljinu i šešir velikog oboda s mašnom britanskog dizajnera Stephena Jonesa. Među okupljenima su bili i princeza Beatrice i njezin suprug Edo, princeza Eugenie i njezina obitelj, Peter Phillips i Zara Tindall te njihove obitelji.

VIDEO Meghan i Harry došli su u londonsku katedralu sv. Pavla u čast kraljičinog platinastog jubileja

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Cantor
Cantor
06:39 07.06.2022.

Simp & Cuck Ltd.