Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vraća se feminnem

Nika Antolos: 'Ne može dva tona pogoditi, a hoće biti pjevačica. Kakva je hrvatska scena možda joj to i uspije'

Foto: Instagram
1/13
06.06.2022.
u 15:30

Nika je, naime, otkrila da je bez obzira na multiplu sklerozu i slomljenu ruku potpuno spremna za nove glazbene pobjede, a progovorila je i o svojoj kćeri Sii.

Niku Antolos ponovno ćemo gledati kako dio sastava Feminnem, a povodom toga podijelila je i neke detalje o svom privatnom životu. 

Nika je, naime, otkrila da je bez obzira na multiplu sklerozu i slomljenu ruku potpuno spremna za nove glazbene pobjede, a progovorila je i o svojoj kćeri Sii. 

''Ja svoje dijete volim najviše na svijetu. Ne može dva tona pogoditi, a uporno hoće biti pjevačica, a s obzirom na to kakva je hrvatska scena možda joj to i uspije, al jedan dan bi bila časna, drugi dan policajac'', rekla je pjevačica u razgovoru za InMagazin

Podsjetimo, Antolos se nedavno javila iz bolnice nakon operacije ruke. Naime, u svibnju je doživjela nesreću kad ju je gurnula djevojka koja je vozila bicikl. 

"Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da su obje trake njene i gurnula mi rolu biciklom. Nakon sto sam letjela s nogama u zrak, čuvajući kralježnicu i glavu, dočekala sam se na podlakticu. Osim što je kost na desnoj ruci slomljena – slomljena je na tri mjesta i moram na operaciju", napisala je tada te zahvalila osoblju bolnice.  "A cijeloj ekipi iz Draškovićeve – najveća hvala, nema vas svijet", napisala je te se obratila i pratiteljima. "Nadam se da je vaša nedjelja nježnije prošla. P.S. Nosite kacigu i štitnike, nikad ne znaš tko je ljutit", poručila je tada. 

S pratiteljima je nakon toga podijelila da se nalazi u bolnici te da čeka operaciju, a onda se javila nakon operacije te ispričala kako se osjeća. Otkrila je da je operirana te da je sve dobro prošlo. "Bolovi su bili luđački... Ali sestre i doktor uspjeli su je smiriti da mogu za zaspati... Hvala svim divnim sestrama, doktorima i kirurzima Draškovićeve traumatologije... Spasili ste mi ruku", ponovno je zahvalila.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije