Iskreni Donald Trump

Nije njezin obožavatelj: 'Meghan Harryja vuče za nos, to će loše završiti.Treba im zabraniti ulazak u Veliku Britaniju'

Foto: youtube
Foto: Instagram screenshot
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
25.04.2022.
u 23:20
Bivši američki predsjednik Donald Trump (75) nikada nije skrivao da nije obožavatelj Meghan Markle (40), a sada je javno pozvao kraljicu Elizabetu II. (96) da odbjeglom kraljevskom paru oduzme titule.
Pogledaj originalni članak

Bivši američki predsjednik Donald Trump (75) nikada nije skrivao da nije obožavatelj Meghan Markle (40), a sada je javno pozvao kraljicu Elizabetu II. (96) da odbjeglom kraljevskom paru oduzme titule.

- Sramotno je koliko on ne poštuje vlastitu domovinu. Kraljica bi mu trebala zabraniti i posjete Velikoj Britaniji, treba mu jednostavno reći: 'Iskreno, nemoj niti dolaziti' – rekao je Trump.

- Harry je bičevan - znate li taj izraz, bičevan? Neću koristiti puni izraz... Nisam obožavatelj Meghan Markle i mislim da ona jadnoga Harryja vuče za nos. Kao što znate, dobro sam predvidio gotovo sve. Završit će loše. I pitam se hoće li se Harry spustiti na koljena i reći 'molim'. Mislim da su Harryja vodili krivim putem - rekao je Donald voditelju Piersu Morganu na novom kanalu TalkTV.

Inače, Trump se i prošle godine obrušio na Meghan u intervjuu s Nigelom Farageom.

-Nisam njezin obožavatelj. Nije mi se svidjela od prvog dana. Mislim da je strašno iskoristila Harryja i mislim da će jednog dana zbog svega požaliti. Smatram da je Harry iskorišten, i to ružno iskorišten i da je time uništena njegova veza s obitelji, što posebno boli kraljicu.Mislim da niti najmanje ne poštuje kraljicu, koja je nevjerojatna žena i divna osoba, osoba s dugom povijesti- rekao je tada Trump.

Foto: YouTube Screenhshot
Podsjetimo, Meghan i Harry nedavno su prvi put došli u Europu nakon što su se preselili u Kaliforniju. U dvorcu Windsor su posjetili kraljicu Elizabetu, princa Charlesa i njegovu suprugu Camillu, a potom su boravili u Nizozemskoj gdje su u Haagu otvorili Igre Invictus - međunarodni sportski događaj za ozlijeđene, ranjene i bolesne ratne veterane.

Kako piše Daily Mail, Charles je za susret izdvojio samo 15 minuta dok im se njegova supruga Camilla pridružila tek na polovici kratkog sastanka, a potom su zajedno napustili dvorac kako bi nastavili s drugim obvezama. 

Britanci tvrde kako je susret princa Charlesa i Harryja bio veoma važan budući da u posljednjih nekoliko mjeseci gotovo da i nisu razgovarali, naročito nakon teških optužbi koje su iznijeli na račun kraljevske obitelji tijekom intervju kod Oprah Winfrey.

Susret s kraljicom bio je manje napet, a iako su je mnogi Harryjeve riječi i djela zbunili i uznemirili, poznato je kako je unuk njezin miljenik.

Meghan je u svom govoru suptilno ''bocnula'' kraljicu Elizabetu. Naime, referirala se na kraljičinu izjavu iz 2020. godine kada su odstupili s kraljevskih dužnosti.

-Hvala svima što služite narodu i hvala vašim obiteljima i prijateljima koji vas podržavaju cijelo vrijeme. Jer ovo je služenje narodu, ovo je predanost i ovo je Invictus obitelj- rekla je Meghan te se tako osvrnula na riječi kraljice koja je rekla da par neće nastaviti s odgovornostima i dužnostima koji dolaze sa životom javne službe.

Novi intervju trebao bi se emitirati idući tjedan, a gledatelji su u uvodnoj najavi primijetili kako bivši predsjednik iznenada završava razgovor, a sve zbog pitanja o ukradenim izborima. Trump je naredio da se kamere isključe te promrmljao kako je to bilo ''nepošteno''.

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VO
vorda400
06:45 26.04.2022.

Trump vrati se jesi retardiran ali možda si zadnja šansa za mir