Kraj ljubavi

Nika Fleiss: Istina je da smo se Michel i ja rastali

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Nika Fleiss
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Nika Fleiss
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Nika Fleiss
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Nika Fleiss
16.08.2010.
u 21:10
Sportašici i treneru skijanja slobodnim stilom Michaelu Lucatelliju ovo nije bio prvi prekid. Naime, Nika i Francuz upoznali su se prije šest godina, a 2005. godine rastali su se prvi put.
Pogledaj originalni članak

– Poštovani, Istina je da smo se Michel i ja razveli. Neke stvari se jednostavno nisu više mogle razvijati i nismo mogli živjeti udvoje pa smo se odlučili svaki svojim putem. Ja sam dobro, držim glavu visoko, pokušavam stvoriti novu karijeru i okrenuti jednu novu stranicu u svom životu. Molila bih Vas da poštujete moju privatnost i da razumijete da nemam potrebu dijeliti svoju najdublju intimu s javnošću – piše u poruci koju nam je iz Beča poslala skijašica Nika Fleiss.

Naime, nakon osam mjeseci života u braku, ona i njezin 17 godina stariji suprug Michael Lucatelli poći će svatko svojim putem. Nika i Michael vjenčali su se prošle godine u prosincu, nakon samo tri mjeseca veze. Tajni obred obavili su u njezinu rodnom Samoboru, a tijekom slavlja Nika je svojem dragom pročitala ljubavno pismo napisano na francuskom jeziku. Iako su svi mislili da ih ništa neće moći rastaviti, 42-godišnjak i sportašica otplesali su svoj zadnji ples.

Ovome paru to nije prvi prekid. Naime, Nika i Michael upoznali su se prije šest godina, a 2005. godine rastali su se prvi put. Uplakana sportašica prekid je preboljela na ramenu inženjera strojarstva Luke Šesnića s kojim je u vezi bila sve do prošle jeseni. Tada se ponovno vratila svojemu Francuzu i s njim doživjela svoju najveću, ali čini se i najtužniju životnu priču.

Plavokosa sportašica ove je godine doživjela još jedan krah. Izbačena je iz hrvatske skijaške reprezentacije. Nika je skije i štapove tužno odložila u stranu, a svoju prvu ljubav - sport, zamijenila je sportskim novinarstvom čije osnove izučava na Visokoj školi novinarstva.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

OB
-obrisani-
09:26 17.08.2010.

Uh,nek se javi u slovensku reprezentaciju....

OB
-obrisani-
14:44 17.08.2010.

Janica je otišla, Ivica polako odlazi, Jakov Flak če sada trčati za naše Slovenske EU savez boje i nivo a Nika Fleiss neka ostaje na zapadnom balkanu i nastavi u kockastim bojama.. Sjajno je dosada predstavljala zavičaj i primjerena je da nastavi u starim dobrim bojama..

DU
Deleted user
16:39 17.08.2010.

Sve nas koji ovdje piskaramo treba na neki način žaliti, ali velika nam je utjeha EU Janez. Ma jadan čovejče hodi više kod doktora, tvoje je stanje preozbiljno!