zanimljiv odabir

Nikolina Pišek nosi neobičnu torbicu kakvu ima i Severina: Cijena joj je 2000kn, a natpisi na njoj nisu za svakog

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/ nikolina_pisek
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Matea Smolčić Senčar
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
03.03.2022.
u 19:40
Inače, radi se o popularnim torbicama libanonske dizajnerice Sarah Beydoun.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Nikolina Pišek (45) na Instagramu se pohvalila izdanjem u cvjetnoj lepršavoj haljini i rozim natikačama na petu, ali najviše pažnje ipak je privukla torbica sa zanimljivim natpisom.

- Kako zamrznuti trenutak u vremenu? - upitala se Nikolina pored fotografija.

Na torbici piše "Xanaks", a natpis koji implicira na lijek za smirenje je oduševio njezine pratiteljice koje su je odmah poželjele u svojoj kolekciji. 

Ova torbica mi treba pod hitno", "Bubreg bi dala za ovo", "Kako je lijepa torbica", "Prije nego što počnete uzimati torbicu, pročitajte pažljivo cijelo uputstvo", našalili su se Nikolinini pratitelji na Instagramu.

Sličnu torbicu imala je i Severina kad je stigla na koncert "Želim život" gdje se prikupljao novac za Zakladu Ana Rukavina. No, na njezinoj je pisalo "Vaccinated", što bi značilo da je cijepljenja. 

Foto: Matea Smolčić Senčar

Inače, radi se o popularnim torbicama libanonske dizajnerice Sarah Beydoun.  Brend Sarah’s Bag proslavio se upravo s torbicama koje izgledaju poput ambalaže tableta pa je tako u liniji bio Xanaks, Prozac i Panadol. Nakon njih, izašao je i natpis koji se svidio Severini.

Cijene se kreću od oko 200 dolara na više, konkretno torbice koje nose Nikolina i Severina možete nabaviti po cijeni od 295 dolara, što je nešto manje od 2000kn. 

Foto: Screenshot

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BL
BLOKIRANA
18:11 04.03.2022.

Vi stvarno niste normalni cime se bavite i o cemu pisete!!

KA
Kana
12:15 04.03.2022.

Ovaj svijet veće odavno ide k vragu. Preseravanje, bacanje novca na predmete , koji nam ne trebaju u životu, bahaćenje i rasipanje, a uz to ima tuka, koje bi dale bubreg za takvu idiotariju od torbice. Blago kući , koja ima takve osobe, a meni ih nedao Bog ni blizu moje kuće.