Svadbena zvona

Nikolina Pišek udaje se za Vidoja: Srela sam muškarca svog života

Foto: Blic.rs
Nikolina Pišek (1)
Foto: the box
nikolina pišek (1)
Foto: pixsell
nikolina pišek
Autori rm, ar
13.11.2012.
u 12:21
Voditeljica je za Story izjavila da je odmah osjetila kako je srpski poduzetnik čovjek za nju. Kaže da je on muškarac kojeg će uvijek smatrati čovjekom svog života
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Nikolina Pišek potvrdila nam je napise da se udaje za srpskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića (37). Pristala se udati za poduzetnika prije desetak dana kada ju je zaprosio. Nije željela otkriti ništa o datumu vjenčanja.

– Cijeli sam život govorila da se to meni može dogoditi samo na način koji će iznenaditi i mene samu… Nikada nisam vjerovala u duga planiranja i procjenjivanja partnera. Kad je netko onaj pravi, to odmah osjetiš. I ja sam to osjetila. Bez obzira na sklizak teren javnog izlaganja emocija, jer život je nepredvidiv, i bez obzira na to što budućnost nosi, srela sam muškarca kojeg ću uvijek smatrati čovjekom svog života – rekla je Nikolina Pišek za časopis Story.

U srpskim medijima još je krajem listopada osvanula vijest o prosidbi srpskog poduzetnika u beogradskom klubu ''Cinema''. Vidoje je Nikolinu tada grlio i na uho joj pjevao stihove pjesme Sandija Cenova ''Žena budi mi ti''. Nikolinina bliska prijateljica tada je otkrila da je bivši dečko glumice Katarine Radivojević naručio Cartierov prsten od bijelog zlata s dijamantom čija je cijena oko 15 tisuća eura, odnosno oko 114 tisuća kuna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
12:37 13.11.2012.

Za par mjeseci će reći da je skužila da to ipak nije to, nova rastava na vidiku

Avatar future Gohan
future Gohan
12:54 13.11.2012.

uh što mi se penju na ki** ovakve nebitne vijesti o nebitnim ljudima koji nisu nikad ništa napravil u životu osim da se nazivaju "zvijezde"... užas.

LI
liliZG
12:35 13.11.2012.

Ljubavi ko dreka..........(tak je moja baka znala reći)..