Primjedbe

Nikolina Ristović: Vjerojatno sam prestara da bih bila gola, prefotošopirana i nakaradna

Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: instagram
Foto: Instagram/ nikolina_pisek
Foto: Instagram
17.08.2021.
u 22:10
Voditeljica se osvrnula na jedan od komentara koje je dobila ispod fotografije koju je jučer objavila.
Pogledaj originalni članak

Nikolini Ristović jučer je ispod objavljene fotografije na Instagramu jedna pratiteljica zamjerila što koristi toliko filtera na slikama. - Tako pametna i inteligentna i tako lijepa . Ali ZAŠTO svi ti neprirodni filteri ? . Nesigurnost u sebe ili nadam se samo igra sa svojim pratiteljima. Znaš i svi mi vidimo da nisi ti to na slici. Ti si puno ljepša i posebnija, ali ti to ne vidiš - pisalo je u komentaru. Nikolina joj je brzo odgovorila.

- Super, hvala na primjedbi. Samo bih voljela znati kada ste me posljednji put zapravo vidjeli? Voditeljica je sada objavila novu fotografiju s plaže na kojoj je s mlađom kćeri Unom i poslala je poruku na račun korištenja photoshopa i filtera. - Znam da nemam kartun pod gujsicom, da sam vjerojatno prestara da bih bila gola, prefotošopirana i nakaradna, a nekad sam bila lijepa. Ne možeš narodu udovoljit’! Niti ne želim. Jer sam najsretnija kada udovoljavam sebi i svojim ljudima - napisala je i ovome dodala hashtagove; #happyjustforme, #noprisonerofmybody, #krkanidaljeodmene. Nakon ove objave brojni obožavatelji napisali su joj poruke podrške.

 

 

- I lice i tijelo, i stas i glas (još pjevanje nisam čula, al pošto imate sve navedeno od prije sigurno ste sretnica i sa lijepim vokalnim sposobnostima), Bog vam se smilovao, šta reći. Iseee, ženo, gospođo, pa ti si meni toop!!! Ja se vama celebrity osobama divim kako se nosite sa trolovima.. Ljepota dolazi iznutra, a dobrom čovjeku ne treba fizička ljepota...a ti si lijepa bila i ostala i ne treba ti fotošopirat fotke. Uživaaaj - poručili su joj pratitelji.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

ĆA
ĆanotaKrljo
22:41 17.08.2021.

Ova bi mogla sa ovom usisnom diznom ispod nosa odštopavati sudopere i kade !

TA
Tackrla
23:21 17.08.2021.

Ova se fakat unakazila. Strasno

CR
credo
22:42 17.08.2021.

Michael Jackson