PJEVAČICA

Nina Badrić odmara na Hvaru, objavila fotografiju na kojoj je u potpunom zenu

Foto: Instagram/ badrich
1/10
17.08.2021.
u 20:50

Pjevačica Nina Badrić se odlučila za jednodijelni kupaći kojim su do izražaja došle njezine duge noge, a otkrila je i da uživa na Hvaru.

Pjevačica Nina Badrić (49) ovih dana uživa na odmoru, a svoje pratitelje redovito obavještava o tome gdje se nalazi i što radi. Ovog je puta na svojem Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj uživa u kupanju te je u potpunosti opuštena. Pjevačica je napisala da se nalazi na otoku Hvaru, a na fotografiji opušteno leži u moru. "More vrati...", napisala je u opisu te dodala emotikon plavog srca. Pjevačica se odlučila za jednodijelni kupaći kojim su do izražaja došle njezine duge noge

U komentarima su joj i pratitelji poručili da se nek odmori. "Divna si, samo uživaj", poručio joj je pratitelj. "Samo se opusti", napisala joj je druga pratiteljica. Uglavnom su prevladavali komentari srca i vatrica. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, pjevačica je nedavno priznala kako je promijenila neke životne navike. "Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože", rekla je te dodala da se osjeća super i da više nije umorna. 

VIDEO Vjenčanje Katarine Vuco

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Tombstone
Tombstone
21:36 17.08.2021.

Je, duge su....skroz do poda...normalna kolicina celulita za stariju gospodju

ZE
ZedS
00:44 18.08.2021.

Jel to ona gospodja koja je lila suze kako je ostala bez prihoda radi korone ? Pa se nakon toga fotkala u Dubaiju i drugim prosječnim gradjanima nedostupnim mjestima?

SK
strogo kontrolirani vlakovi
00:13 18.08.2021.

U naslovu piše da Nina Badrić odmara, a ne piše što odmara. Ljudi SE odmaraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije