u muškom društvu

Nina Badrić oduševila fotkama s Hvara, pratitelje zanima tko joj je pratnja: 'Najljepša na svijetu'

Foto: Instagram/ badrich
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Marko Grubišić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
20.06.2022.
u 17:16
Pjevačica Nina Badrić (49) trenutno odmara na Hvaru, a s pratiteljima je podijelila kako provodi vrijeme na otoku. Nina je objavila nekoliko fotografija, a na jednoj je pozirala s prijateljem na hvarskoj rivi.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (49) trenutno odmara na Hvaru, a s pratiteljima je podijelila kako provodi vrijeme na otoku.
Nina je objavila nekoliko fotografija, a na jednoj je pozirala s prijateljem na hvarskoj rivi.

-Dobro jutro- kratko je napisala pjevačica, a brojni pratitelji pohvalili su njezin izgled, ali i modni odabir dok je druge zanimalo tko je muškarac na slici.

''Ninuška'', ''Najljepše mjesto na svijetu'', ''Kaftan je predobar'', ''Najljepša na svijetu'', ''Ljepotica'', ''Lijepa dama'', ''Pratnja? Novi stilist?"

Inače, pjevačica je već ranije pokazala kako izgleda unutrašnjost svog ljetnog doma. Na fotografijama koje je objavila vidi se crvena fotelja i dvije slike na zidu, cvijeće i mirisna svijeća te orhideja na prozorskoj dasci.

Podsjetimo, Nina je nedavno u Zagrebu predstavila novi album "Peristil Sentimenti", a na promociju je stigla u crnoj kožnoj haljini, te tako još jednom pokazala skladnu liniju. Podsjetimo, Nina je prije dvije godine izbacila iz prehrane namirnice životinjskog porijekla, a ponekad pojede malo ribe. Za ovu prehranu inspirirao ju je Novak Đoković. 

Album "Peristil Sentimenti" snimljen je prošle godine na koncertu za njen rođendan 4. srpnja. Nina je tamo izvela  najljepše pjesme Splitskog festivala.

Izuzetna je čast za svakog glazbenika imati ovakvu privilegiju i zaroniti u neke od najljepših bezvremenskih pjesama hrvatske glazbe. Poziv Tomislava Mrduljaša da napravim koncert na jedinstvenom Peristilu, te otpjevam neke od najljepših pjesama Splitskog festivala ikada objeručke sam prihvatila s velikom zahvalnošću. To je zaista čast i velika privilegija koju sam dobila - kazala je Nina.

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Mudlin
Mudlin
17:31 20.06.2022.

Otvoris ActaCroatica, upišeš badrić i jasno ti je zašto malo-malo ovi o njoj... Pa svoji su, treba o zemljacima, kaj ne?

DU
Deleted user
17:30 20.06.2022.

Je li ovo ona koja je govorila da nema što da jede?

Avatar Hazl113
Hazl113
19:00 20.06.2022.

Dobro da je počela sakrivat noge.