komentari ne staju

Nina Badrić pozirala u kadi u minijaturnoj crvenoj haljini. Pratitelji: 'Izgledaš fenomenalno'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Nina Badrić
Foto: Instagram
Nina Badrić
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/ badrich
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
10.03.2022.
u 11:58
Nina je na fotografiji potpuni odjevena u metalnoj kadi, koja je prazna. Uz fotografiju, kratko je napisala: "Samo opušteno". Ubrzo je dobila preko 5.000 lajkova, a počeli su se nizati i komentari.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (49) na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u minijaturnoj crvenoj haljini. Nina je na fotografiji potpuni odjevena u metalnoj kadi, koja je prazna. 

Uz fotografiju, kratko je napisala: "Samo opušteno".

Ubrzo je dobila preko 5.000 lajkova, a počeli su se nizati i komentari. 

 

"Mrak fotka", "Kako dobro, sve je top topova", "Kraljica", "Prelijepa i prezgodna dama, što reći više", "Goriš", "Lijepo je što postojiš", "Nina ti si uistinu jedna predivna žena jedna tako divna duša koja je velika kao čovjek dokazala si to bezbroj puta ti imaš nešto što rijetki imaju", "Duševna i vanjska ljepota, posebnosti divna", Izgledaš fenomenalno", "Ženo, ti si sve mlađa i mlađa",  pisali su joj pratitelji. 

Nina je nedavno obožavatelje počastila fotografijom iz davne prošlosti. Naime, Nina je na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira kao djevojčica s nekoliko vršnjakinja.  Inače, pjevačica je u posljednje vrijeme zaokupljena nastupima. U Beogradu je održala zajednički  koncert s Vladom Georgijevim, a za doček 2022. godine pjevala je u Brčkom u Bosni i Hercegovini na glavnom gradskom trgu. U nedavnom intervjuu za Večernji list Nina je progovorila i o životnim promjenama na koje se odvažila tijekom pandemije. 

- Potpuno sam promijenila svoje navike. Život bez stresa u mome poslu nevjerojatno mi je godio. Okrenula sam sve naglavačke. Samu sebe iznenadila sam koliko sam toga promijenila u svome životu. Ova pauza me je resetirala potpuno. I duhovno i mentalno i fizički. Iskoristila sam je maksimalno za sebe i osjećam se super. Moja svakodnevica je mir. Živim zaista jednim normalnim mirnim životom i stvorila sam sebi svoju sigurnu oazu prepunu dobrih ljudi – otkrila je Nina. 

VIDEO Emisija Doba uskoka nominirana je za Večernjakovu ružu: "Reakcija publike je sjajna"

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar smartch
smartch
12:07 10.03.2022.

Krumpira?

KO
KoToTamoPeva
17:25 10.03.2022.

više ne cviliš kak ti je teško i nemaš novaca? sirotica....

Avatar cuki2020
cuki2020
15:01 10.03.2022.

Pjevačica je stigla u Beograd kako bi zapjevala na zabavi bogate obitelji Karić. Na društvenim mrežama podijelila je fotke iz luksuznog hotela, na kojima pozira u zlatnoj kadi To ste zaboravili napisati